from EUR 0,-- to ..

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: from EUR 0,-- to ..

Odoslaťod palinolucky 14 Okt 2011 14:27

to všetko je pred flopom a snáď keď to dodržiavam, niečo to má do seba.
Problém u mňa je hra po flope, vzhľadom na moju "opatrnú" hru flopov veľa nevidím, takže tu skúseností veľmi ubúda - ale riadim sa následne:
na výpočet outs používam zatiaľ jednoduchý program - TZI soft... - následne outs prepočítam na odds a keď sú menšie ako moje pot odds môžem dorovnať ... ???????? správne?????????,,
palinolucky

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palinolucky 14 Okt 2011 14:36

a zatiaľ vôbec /na 95%/ neblufujem a nehrám žiadne ďalšie inteligentné "..." ako napr. check/raise atď.
lebo tomu vôbec nerozumiem a nerozumiem ani napr. Implied pot odds ..
UŽ CHÁPETE PREČO COACH????????????????
palinolucky

Odoslaťod poldinhoo 14 Okt 2011 14:42

ako ja nehram SNG ani som nehral nikdy, ale keď toto citam, v pohode ta mozem za 10USD/hod coachovat..lacnejsie to nezozenies..:)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod palinolucky 14 Okt 2011 14:43

jj tak pošli nejaké history z Tvojich super zahraných hands, aby som tých blbých EUR 10,-- nevyhodil len tak do luftu
palinolucky

Odoslaťod 1886er 14 Okt 2011 14:44

o pot odds alebo implied odds sa naučíš z knižiek alebo z článkov tu. nepotrebuješ coacha aby ti povedal, toto číslo vydeľ tým a máš pot odds
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod poldinhoo 14 Okt 2011 14:46

vies co za zivot som zahral určite viac ako 1,500,000 rúk, takže sa mi práve nechce vyberať..

ale nie vážne..ideš na to naozaj celé zle..si úplne mimo, proste ani neviem, kde začať..ale veď si blog, urcite ti tu vela ludi poradi..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Odoslaťod palinolucky 14 Okt 2011 14:49

aj keď sa učíš AJ tak výslovnosť nájdeš v slovníku ale keď to nespojíš s nejakým výrazom tak Ti podľa mňa aj tak nepomôže - principiálne
ja viem, ja nepotrebujem coacha na to aby mi povedal, že to vydeľ tým ale na to, aby mi vysvetlil, že keď to vydelím, mám takú a takú možnosť a treba hrať tak a tak
palinolucky

Odoslaťod palinolucky 14 Okt 2011 14:53

to poldinhoo
tak a teraz si ma úplne dostal a zruinoval. Absolútne nechápem čo som zle urobil a možno práve preto blog?
...si úplne mimo... - prosím objasni rád sa poučím
palinolucky

Odoslaťod 1886er 14 Okt 2011 14:57

napríklad Dan Harrington vo svojej geniálnej trilógii spomenie pot odds pri každej hande. a naučí ťa čo kedy a ako robiť

ja ťa odhovárať od kouča nejdem, ale vedz že budeš potrebovať aj viacej hodín. dal by si 200+$ aby si mohol "ovládať" 1,5$ don-y?
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod poldinhoo 14 Okt 2011 15:00

ja sa ťa nesnažím dostať ani zruinovať..dúfam, že to tak nevyzerá..naozaj ;) 1,500,000 rúk je nič, to časom pochopíš :)

ide o to, že poker je neuveriteľne komplexná hra..a nedá sa to len tak ľahko a rýchlo naučiť..niektorí sa ho nikdy poriadne ani nenaučia..tých je dokonca viac ako tých, ktorým sa to podarí..Skúsení hráči čo sú napríklad aj tu na fóre, ktorí vyhrávajú tisíce eur mesačne strávili stovky hodín študovaním článkov, pozeraním videí, postovaním rúk do blogu, a coachingmi samozrejme..
ty si však na úplnom začiatku..názory ako neblufujem a podobné ... Proste správne načasovaná agresivita a blufy k pokru patria..
Rusáci nepoznajú fold button - vieš čo na mikrolimitoch, kde hráš ty to tlačitko pozná málokto a je jedno odkial je..zameriavaj sa na svoju hru..

je toho veľa a nechcem sa tu rozpisovať..coaching je naozaj jedna z najdrahších spôsobov ako sa vzdelávať..na to máš čas..cítaj články, pozeraj začiatočnícke videa a pod. aj tu na fóre sú skvelé informácie..tak si veď blog a uvidíš, ak budeš normálny, ľudia ti poradia..
:gl:
Obrázok používateľa
poldinhoo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!