Banco Poker Open – nová séria v Banco Bratislava prinesie je

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Banco Poker Open – nová séria v Banco Bratislava prinesie je

Odoslaťod admin 11 Feb 2025 10:00

Diskusia k článku: Banco Poker Open – nová séria v Banco Bratislava prinesie jednodňovú 50.000€ GTD už túto sobotu iba za 125€!

S garantovaným prizepoolom 50.000€ a vstupným len 125€, Banco Poker Open je ideálnou príležitosťou na to, aby ste ukázali svoje pokrové zručnosti a zároveň si mohli odniesť atraktívnu výhru. Turnaj štartuje od 17:00 hodiny a každý zaregistrovaný dostane štartovný stack v hodnote 50.000 žetónov. Levely budú trvať 30 minút, čo zaručuje dynamický priebeh a dostatok času na využitie svojich „skills“.

Tento turnaj je súčasťou novej pokrovej série organizovanej v Banco Bratislava, a ako taký, je ideálnym spôsobom, ako sa zapojiť do veľkej komunity pokrových hráčov a zažiť vzrušujúce chvíle na najväčšom a jedinom miestne na pokrovú akciu v Bratislave.

Banco Poker Open 50.000€ GTD
Dátum: 15. február 2025
Štart: 17:00
Vstupné: 125€
Štartovný stack: 50.000 žetónov

Piatok v Banco bude patriť Valentínskej Noci a tá si nachystala 10.000 eurovú garanciu a to len za 50 eurové vstupné! Počas turnaja každý kto získa srdcový flush dostane ako bonus vstupenku do sobotnej 50-tisícky. Valentínska noc odštartuje od 18:00 hodiny!

V závere posledného zimného mesiaca sa Banco Bratislava odeje do červeno bielych farieb s nádychom zimy, keďže pokrových nadšencov čaká jedna zo štyroch avizovaných zastávok Polish Poker Series. Tá najbližšia sa uskutoční od 24.2. do 3.3.2025 a prinesie turnajovú garanciu...

Celý článok => Banco Poker Open – nová séria v Banco Bratislava prinesie jednodňovú 50.000€ GTD už túto sobotu iba za 125€!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Banco Poker Open – nová séria v Banco Bratislava prinesie je

Odoslaťod Manager25 12 Feb 2025 15:52

AHOJTE

Viem ze asi to zle sem pisem, som tu novy , ak by ste mi mohli poradit kde by som mal pisat nejake otazky dakujem za odpoved. popripade som saq chcel spytat ci by ste mi vedeli poradit s hernami dobrymy kde sa da hrat poker . dakujem :poklona:
Manager25

Založený: Feb 2025
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Banco Poker Open – nová séria v Banco Bratislava prinesie je

Odoslaťod 3flash3 13 Feb 2025 16:34

Vitaj, a pýtaj sa kľudne aj tu čo potrebuješ. Čo sa týka herní, oficiálne má u nás licenciu iba Synottip. Neoficiálne sa dá hrať na PS napríklad. Tam to máš asi najbezpečnejšie zo zahraničných herní.
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!