Celebrity Poker Tour pokračovalo sériou turnajov s bounty hráčmi v Golden Vegas aj túto sobotu. Účasti na turnaji v Bratislave sa dočkala aj ďaľšia známa tvár Celebrity Poker Tour, Pavel Novotný. Pavel pochválil priestory klubu a tiež slovenských hráčov. Či napodobil svojich kolegov, Dominiku Mesárošovú (2.miesto) a Leoša Mareša
(1.miesto), sa dočítate v reporte z turnaja CPT freezeout €25 (1 reentry) v Golden Vegas Bratislava s GTD €2,100.
Dočkal sa účasti, nepíšem preto, že by sme boli v Bratislave namyslení. Pavel sa mi totiž počas prestávky priznal, že čakal 1,5 roka, kým sa sem dostane. Po všetkých jeho kolegoch prišla teda v sobotu rada aj na neho a ocitol sa tak v neľahkej úlohe. Latka bola nastavená veľmi vysoko a Pavel sa chcel samozrejme v Prahe tiež pochváliť výborným výsledkom. Hrať ako bounty hráč je už zvyknutý. V ČR je známou pokrovou postavou a všade kam príde (podľa jeho slov) s ním hrajú ako s bounty hráčom, aj keď na neho odmena vypísaná nie je. V Bratislave bola a mala hodnotu rovných €100. S Pavlom je zábavné sedieť pri stole, aj keď moc pokrového umenia nepredviedol (prepáč, ale limpy sa za umenie nepokladajú :)), v zásobe má množstvo historiek. Zo všetkých jeho viet, ma ale zaujala najmä tá, ktorá určite poteší SK scénu: "Ty vole, ja som ešte nevidel v Bratislave zlý call, fakt!". . .a to sme uz boli v 11.leveli.
Zobraziť celý článok