EPT Loutraki: O €1,344,000 už bez Bendíka
Počet príspevkov: 41 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: EPT Loutraki: O €1,344,000 už bez Bendíka
dal si nejake (nekompletne) info!!!!!!!!
ja som ti napisal ARGUMENTY, preco jeho hra MOZE byt okej!!!!!!
na zaklade informacii ktore si napisal!!!!!!!!!!!
ja som ti napisal ARGUMENTY, preco jeho hra MOZE byt okej!!!!!!
na zaklade informacii ktore si napisal!!!!!!!!!!!
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
myslim ze ma jano pravdu
1. neviem neviem ci ma vobec ods na call PF , ono sa to nezda pri 60k stacku je aj 1700dost a Q7s je ruka ktora OOP trafi 4way pot tak ze ho vyhrame strasne malo krat , skor sa dostaneme do spotu kde prehrame cely stack, alebo cast stacku s TOP parom , s draw a podobne. Callovat OOP ruku ktora aj ked trafi TP bude musiet na druhy barrel polozit napriklad od Tight Jana na UTG.
Q7 by tu skor mohol skusit squeeznut 9700/foldnut.
2. no a ten typek ked ho ten utg raisne nemoze predsa cakat ze mu to uz zlozi... cize imo bad play. ta foldequity je tu u toho irelanpro asi len imaginarna v jeho hlave. lebo ak ho UTG tight hrac raisne tak jeho range je asi tak AsKs flush draw, AJ, QQ+ cize ho brutalne crushuje
jedine co spravil ten ir dobre asi je ten lead na flope lebo co uz mal s tou draw robit check call by bola katastrofa .
1. neviem neviem ci ma vobec ods na call PF , ono sa to nezda pri 60k stacku je aj 1700dost a Q7s je ruka ktora OOP trafi 4way pot tak ze ho vyhrame strasne malo krat , skor sa dostaneme do spotu kde prehrame cely stack, alebo cast stacku s TOP parom , s draw a podobne. Callovat OOP ruku ktora aj ked trafi TP bude musiet na druhy barrel polozit napriklad od Tight Jana na UTG.
Q7 by tu skor mohol skusit squeeznut 9700/foldnut.
2. no a ten typek ked ho ten utg raisne nemoze predsa cakat ze mu to uz zlozi... cize imo bad play. ta foldequity je tu u toho irelanpro asi len imaginarna v jeho hlave. lebo ak ho UTG tight hrac raisne tak jeho range je asi tak AsKs flush draw, AJ, QQ+ cize ho brutalne crushuje
jedine co spravil ten ir dobre asi je ten lead na flope lebo co uz mal s tou draw robit check call by bola katastrofa .
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ved je to katastrofa, pisem este raz:
na zaklade nekompletnych info som len napisal argumenty, preco linia toho typka mohla byt fajn
na co som dostal odpoved ze nemam argumenty
na zaklade nekompletnych info som len napisal argumenty, preco linia toho typka mohla byt fajn
na co som dostal odpoved ze nemam argumenty
-
sudden napísal:Jude "j.thaddeus" Ainsworth, UK and Ireland Team P****Stars Pro
http://playerscope.com/j.thaddeus/P****Stars?pid=107442&pnid=1&tt=1 ?
Ak si ho pozries v live turnajoch tak zistis že chlapec je podpriemerny. Hold bez netovych pomocných programoch, ktoré mu hodnotia hráčov si nevie rady! Áno na nete je Vyborny ale ako som vždy vravel iba malo dobrých net hráčov sa uplatní aj v live hre. Obyčajne sú to najväčšie rybyce / a plati to aj naopak/
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
......a hovorím o konkretnej ruke, nie o celozivotnych uspechoch
- janobendik
janobendik napísal:......a hovorím o konkretnej ruke, nie o celozivotnych uspechoch
ja som reagoval na tvoju vetu, ze je to evidentne zly hrac
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
janobendik napísal:[
Ak si ho pozries v live turnajoch tak zistis že chlapec je podpriemerny. Hold bez netovych pomocných programoch, ktoré mu hodnotia hráčov si nevie rady! Áno na nete je Vyborny ale ako som vždy vravel iba malo dobrých net hráčov sa uplatní aj v live hre. Obyčajne sú to najväčšie rybyce / a plati to aj naopak/
od roku 2008 542k dolarov podla Hendonmobu, to nie je az take strasne, ty tam mas milion od roku 2005, to sa mi zda na prvy pohlad celkom porovnatelne co sa tyka vysledkov
samozrejme z Hendonmobu sa neda zistit kto odohral za ten cas kolko a akych velkych turnajov, su to len vyhry bez zohladnenia nakladov, aj preto cely Hendonmob podla mna nema velku vypovednu hodnotu, je to len taky prehlad uspechov pre zaujimavost
suhlasim, ze niektori online hraci maju problem sa prisposobit live hre, ale mam skor pocit, ze v poslednom case na finalovych stoloch velkych turnajov su prevazne online hraci (napriklad EPT San Remo, main event WSOP - Staszko aj Heinz, vitazi z Tallinu, z Londyna tento rok)
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Pravda sunnden nie zly hráč , zle to zahral
Po tom ako vyhral Irisopen /jediný super výsledok/ dostal Pro a odvtedy hra plnovela turnajov a HLAVNE prevažne zadaraka ... Nic ho teda netlaci a výsledky ?
Ok nech si hra ja proti nemu nic, len tu ruku hral ako zaciatocnik!
...ake viac info potrebuješ tučniak? Napísal som to nejasne?
Po tom ako vyhral Irisopen /jediný super výsledok/ dostal Pro a odvtedy hra plnovela turnajov a HLAVNE prevažne zadaraka ... Nic ho teda netlaci a výsledky ?
Ok nech si hra ja proti nemu nic, len tu ruku hral ako zaciatocnik!
...ake viac info potrebuješ tučniak? Napísal som to nejasne?
- janobendik
No tak hlavne si neudal ziadne ready, aky mal image, ci hral aktivne atd. atd. To sa potom tazko radi...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ked som ti ja pisal dovody pre ktore si myslim ze to mohol zahrat dobre (na flope ked uz sa tam dostal) nemal som vsetko to info ktore si dodal potom , stale tomu nerozumies?
-
Počet príspevkov: 41 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.