Každý môže byť grinder! 2/3

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Každý môže byť grinder! 2/3

Odoslaťod admin 28 Júl 2012 13:47

Diskusia k článku: Každý môže byť grinder! 2/3

V dnešnom druhom pokračovaní grinderskej minisérie si predstavíme ďalšiu várku tipov, ako sa motivovať k odohraniu väčšieho množstva rúk. Tak ako vo všetkom, aj v pokri totiž platí, že koľko tomu obetujte, toľko sa vám vráti.
- Zbavte sa požieračov času Nebudte lenivý a vykašlite sa na zbytočných požieračov času, ako sú „sociálne“ siete ako facebook, či bezcielne pozeranie epizód seriálov. Len si spomeňte koľko sérií obľúbeného seriálu ste videli za posledný mesiac a prepočítajte si, koľko ste za ten čas mohli odohrať rúk a vyhrať peňazí.
- Striedajte hry Jedným z veľmi účinných spôsobov, ako znovuobjaviť stratený elán do hry, je meniť formáty a meniť hry. Ak hráte NLH, skúste si na nejaký čas Omahu, ak ste SNGčkar, dajte si MTT týždeň. Zmena formátu a nové stratégie a osobitosti hry rozbíjajú zabehnuté stereotypy, ktoré otupujú vašu myseľ a nové situácie vás prinútia znova začať kreatívne myslieť.
- Vytvorte si prostredie Pustite si obľúbenú hudbu, nejaký nenáročný film či obľúbený seriál na pozadie. Napriek tomu, že to veľa hráčov odsudzuje, filmy vôbec nemusia odpútavať vašu pozornosť. Samozrejme, pustite si niečo ľahké, čo máte radi a nad čím nemusíte veľmi premýšľať, takže radšej si dajte do playlistu päť častí Priateľov ako Schindlerov zoznam. Samozrejmosťou pri niekoľkohodinovom...

Celý článok => Každý môže byť grinder! 2/3
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Každý môže byť grinder! 2.časť

Odoslaťod Magnus 28 Júl 2012 18:32

Tak najprv nemam pozerat serialy a potom si mam serial pustit ako pozadie? To mam chapat tak, ze bez toho aby som si zapol stol, nemozem kuknut serial alebo film? WTF?
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod 1886er 28 Júl 2012 19:50

nemusíš to plniť úplne do bodky

Za tento príspevok od 1886er poďakovali :
poldinhoo
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod poldinhoo 28 Júl 2012 23:10

to snad nemozes myslet vazne, ten tvoj komentar magnus..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod tucniak 29 Júl 2012 10:53

preco by to nemyslel vazne?
ja nesuhlasim taks polkou clanku:)

striedajte hry? wtf?
najdite si brigadu?wtf?

zabijanie casu..

zvysenie zivotnych nakladov? kde mas napisane ze ked budes hrat viac tak ti zrovna pojde?
Zrovna v pokri viac makat nutne NEZNAMENA mat lepsie vysledky..takze gl zoberte si hypo a pozicku na Eckovy mercedes aby ste viac hrali a ked to nepojde splacat tak oopsiiii...

taketo clanky by mal podla mna pisat true grinder takto to znie ako vymyslane rozpravky, no offence.

taky clanok len aby bolo... :)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
poldinhoo
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod poldinhoo 29 Júl 2012 11:54

1. ten clanok su "tipy" a vacsina z tych tipov su prave od "true grinderov" ako pises..
2. cielom neni aby clovek dodrzal vsetkych xy rad radom ako su napisane za sebou, preto nechapem ten magnusov komentar..ale ak si medzi vsetkymi tymi radami najde aspon jednu co mu pomoze, tak ten clanok ma zmysel
3. kedze kazdy jeden hrac je individualny a ma ine podmienky, preto pre niekoho moze byt jedna rada uplne absurdna, pre niekoho moze byt naopak ta co mu prave pomoze..napisat clanok aby sa pacil vsetkym je naozaj nerealne a o nic take sa ja nikdy ani nesnazim..
4. ad. "taky clanok aby bol", to pripustam..predsalen je leto, menej sa cita, po Wsop trosku uhorkova sezona, preto sa zaraduju aj rozne nadcasove a menej zaujimave clanky,

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali - 2:
haman, tucniak
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod pakroc 29 Júl 2012 12:41

Mne sa pacila myslienka "pokrovej nastenky" :), ale napriklad s pocuvanim hudby pri grinde mam negativne skusenosti, pred par mesiacmi som hraval vacsinou so zapnutou hlasnou hudbou no a asi od maja som to skusil uplne bez a mam roi o cca 2% lepsi (asi 1,5k sng/mes)
no a aby som si pustil film pri hrani si uz vobec neviem predstavit, to si mozem dat rovno sitout na stoloch :D
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 29 Júl 2012 12:46

Ja napr. musim mat pri hrani (alebo uceni) zapnutu hudbu. Ked ju nevnimam, tak viem, ze sa sustredim. Ak ju vnimam alebo si dokonca do toho pospevujem, tak vypinam stoly, lebo viem, ze nerozmyslam :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Magnus 29 Júl 2012 14:14

poldinhoo napísal:to snad nemozes myslet vazne, ten tvoj komentar magnus..

a co by som to nemyslel vazne? za to ze poukazem na protichodnost clanku, tak je to zly koment? tak si to nevsimaj a hotovo...
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod Zajacekk 29 Júl 2012 14:32

Ono tam nejaká protichodnosť ani nie je Magnus... V prvom odstavci sa píše, že sa máš zbaviť požieračov času, medzi ktoré patrí aj sledovanie seriálov, je to myslené asi tak, že namiesto sedenia za telkou by si mohol radšej grindiť... A v druhom prípade tretí odstavec, tam je to myslené skôr ako vytvorenie si prostredia pri hraní...
Suma sumarum, obidva prípady ťa majú podporovať v tom, aby si viac grindil, čiže nejakú protichodnosť tam ja nevidím..

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
poldinhoo
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!