Live report: Concord Deepstack €20,000 GTD Day 1a

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Live report: Concord Deepstack €20,000 GTD Day 1a

Odoslaťod admin 22 Jan 2016 18:53

Diskusia k live reportu: Live report: Concord Deepstack €20,000 GTD Day 1a

Nový rok nám začína naozaj skvele. Dá sa povedať, že naša malá krajina pokrovo rastie a všetci sa z toho tešíme. Nie je to tak dávno, keď sa turnaj s vyššou garanciou ako desať tisíc hral max raz za mesiac. Teraz sme dospeli do štádia, že si turnaj s poriadnym garantom môžete zahrať každý víkend a ešte si vyberať klub. Medzi stálice formátu malý buy-in vs veľký garant rozhodne patrí Concord Deepstack. Jeho januárové vydanie s buy-inom €63+€3 a garanciou krásnych €20,000 sledujete s nami práve dnes. Pohodlne sa usaďte o pár minút štartujeme.

Celý live report => Live report: Concord Deepstack €20,000 GTD Day 1a
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Live report: Concord Deepstack €20,000 GTD Day 1a

Odoslaťod Gus 23 Jan 2016 15:50

Komentár: "Ďaľší z radu suckoutov stál Gocála takmer celý stack. Na flope J-7-6 sa dostal do AI so setom šestiek, proti súperovmu J-T. Hru som nevidela, každopádne skončila poriadnym suckom a veľkou debatou o outoch a percentách. Gus si ich narátal 9 a Gocál 6."
Faktická pripomienka: Do AI sme sa dostali až na turne, ked bolo na stole J-7-6-J. Hry sa zucastnil este jeden hrac, ktory dal na turne prvy AI a vyzeral, ze toho nic moc nema. Preto som za Gocálovým AI netusil, ze je az taky monster. To ze som mal na turne iba 6 outov (J, 7,7,10,10,10) som uznal hneď po partii. Na river prisla 7-ka.
Gus

Založený: Jan 2016
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!