Live Report: Deň 1A turnaja Double chance s garanciou €5,000

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live Report: Deň 1A turnaja Double chance s garanciou €5,000

Odoslaťod amaterik 13 Apr 2013 21:00

Xaress napísal:Stane sa..prepac.. Ak nabuduce uvidis chybu upozorni ma na nu ( ako to robia ostatni, ked dam nieco chybne) hadam mi to odpustis ;) Staci sa prihovorit.. nekusem a rad budem ak spolocne prispejeme ku skvalitneniu reportu..

edit: sem tam postujem aj reprodukovane ruky , nakolko zatial este neviem byt pri vsetkych stoloch (na moju obranu :D)

Xaress, neber to v zlom, ale ak je pravda, co "blackhowk" pise, tak si tym zbytocne znizujes kredit a kvalitu tvojho reportu, bud si infosky over aspon u druheho hraca, alebo to tam nepis, lebo toto je ta horsia cesta :) ale zas na druhu stranu, na tvoju obranu, kebyze pises menej, hned si za neschopneho, ze nevies nic poriadne zachytit (zacarovany kruh) :D - ale teraz vazne, horsie je napisat blbost, nez nenapisat nic, ked si to aspon overis u druheho hraca pri stole, tak potom si aj sam kryty, ze ti to ten ferko, misko, janko potvrdili a je vidiet, ze si pracu robis na 1110% (ale of course viem, ze do toho davas vsetko).
amaterik

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 10 krát/18 krát

Re: Live Report: Deň 1A turnaja Double chance s garanciou €5,000

Odoslaťod blackhowk 13 Apr 2013 21:15

ako ..report dajme tomu v poho ..len ..2 hodiny tam su cisto o Gaspy-m ..vobec nic o inych stoloch ..a .. u hande aku neviem aka bola radsej napis ze si ju nevidel:) ako .. to len take male poucenia .. nevravim ze ja by som to spravil lepsie,lebo robis to inak super ..ale kritika posunie cloveka dalej a pouci sa clovek do buducna ..:) takze GL nabuduce;)
blackhowk

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!