Live report: P****Stars.net Bratislava Open vyhral Jožko Jankovich!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: P****Stars.net Bratislava Open vyhral Jožko Jan

Odoslaťod cercerBTSSK 28 Nov 2013 19:26

S plnou uctou suhlasim s vyjadrenim klubu. Pali (hlavne evidentne dalsia frustracia), Ivo .....co tak trosku empatie
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod palo1973 28 Nov 2013 19:39

Tak samozrejme neda sa mi nevyjadrit,to ze do Vasho klubu chodia hraci,ktori nevedia co je slusnost,nepoznaju resp. nerespektuju pravidla je smutne,avsak je vasa uloha si svojich hracov vychovavat,vy vsak namiesto toho ich vazne priestupky tolerujete a tym padom v podstate ich spravanie schvalujete a zaroven odhanate vsetkych ostatnych zakaznikov,ktori si chcu zahrat poker za ferovych podmienok pre vsetkych.

1.Toto snad ani nemozete mysliet vazne,hentak sa dobrovolne strapnit...kazdy kto bol v klube ten vecer predsa videl,ze pan Novosad bol uplne v pohode a ocividne nemal ziadne zdravotne problemy.

Pravdepodobne zamerne ste sa nevyjadrili k bodu 4,prave vtedy ste tam stali obaja flormani,toto co urobil je absolutne NO GO,za toto by aj pred predchadzajucich priestupkov MUSI nasledovat sit out,je to predsa nabadanie hracov k spolocnej hre proti dalsiemu na finalovom stole,toto sa dokonca tresta aj v online pokri,raz sa mi dokonca stalo ze za toto ked niekto napisal do chatu ked bol treti hrac v alline ze precekujeme board bol cely turnaj anulovany a buy in vrateny.

Je to proste jedno z najzavaznejsich previneni,ktore musi byt vzdy adekvatne potrestane(zhodou okolnosti som sa o tom dnes bavil s renomovanym turnajovym riaditelom panom Johnym Lukhenhorstom,len nechapavo krutil hlavou.,ci je to vobec mozne....)

K tomuto obvineniu si tiez kazdy moze urobit svoj nazor.

"Odvtedy s týmto hráčom nebol žiadny problém a možno iba zhodou okolností to bolo približne od toho istého momentu, ako pán Novosad vyradil pána Chalupku."

Live report:

23:35 - Odnechta double up a menší konflikt
Novosad otvára na 40,000, Odnechta omylom len call miesto AI (behind 25,000). Dorovnáva aj BB Drinka. Ten na flope 2-3-7 betuje ako prvý 40,000, Novosad zahadzuje a Odnechta posiela s devinami. Drinka drží 4-7 a board dopĺňajú Q s 9. Medzitým sa Novosad vyjadril k hre, čím vyvolal kritiku od Chalupku. Ten žiadal pre Novosada sankciu: "Vyjadruje sa k hre, odišiel keď nebol na rade, slowrolluje tu. . " Vec sa vybavila napomenutím Novosada a pri stole je opäť kľuná atmosféra.

23:52 - Pavel "Palo1973" Chalupka 7.miesto a €948
Spor Novosad vs Chalupka je ukončený. Novosad otvoril na 65,000, Chalupka posiela AI 350,000 s A-K. Novosad s K-K dopláca a board 9-8-5-K-Aposiela Chalupku od stola. Neodpustil si komentár smerom k Novosadovi a to znova rozprúdilo debatu. Novosad slowroll zrejme nerobil a pravdepodobne ani doteraz nevedel čo to znamená.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod janobendik 28 Nov 2013 21:40

Asi nepoznam pana Novosada a je mi jedno ze Palo vypadol, je ale pravdou, ze v danom klube maju s pravidlami dlhodobejsi problem (hovorim z osobnej skusenosti -a to som tam tak 2x za rok)!
Vyjadrenie klubu k bodu 2 mi pripada ako z tej rozpravky : privolavam co som odvolal, odvolavam co som privolal.
Ako moze flor vziat spat udelene pokarhanie??!! Ved ak tomu panovi bolo na ryhanie, mal ist ryhat uz pred rozdanim a nie az po vzhliadnuti kariet ....ibaze by mu bolo na ryh z tych kariet

Aby to nevyzeralo ze chcem specialne utocit na dany klub,(to naozaj nie). tak musim povedat, ze vo vacsine sk kluboch maju s pravidlami velke problemy.
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!