Nová mobilná aplikácia PokerList.eu na svete: Pomoc všetkým

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Nová mobilná aplikácia PokerList.eu na svete: Pomoc všetkým

Odoslaťod admin 09 Mar 2013 21:00

Diskusia k článku: Nová mobilná aplikácia PokerList.eu na svete: Pomoc všetkým pokrovým hráčom!

V spolupráci s PokerList pre vás spúšťame novú mobilnú aplikáciu pre iPhone, iPod touch, iPad a Android. Čo zahŕňa? Informácie o všetkých pokrových kluboch (aj s navigáciou na adresu klubu), kompletný a aktuálny rozpis pripravovaných turnajov pre SVK/CZ/RAK, zoznam online turnajov najznámejších herní, novinky zo sveta pokru, štatistiky vašej hry, atď....

Aplikácia by sa dala nazvať aj "jedným kliknutím, prehľadne na jednom mieste, vždy poruke, vždy v obraze a s jasným prehľadom."

PokerList je zbrusu nová mobilná aplikácia, ktorá uľahčí život nejednému pokrovému hráčovi. Na jej vývoji sa pracovalo niekoľko mesiacov, aby vám, pokrovým hráčom zjednodušila prístup k informáciám. Už nikdy nebudete musiet prezerať každý den stránky všetkých klubov vo vašom okolí. Všetky informácie máte prehľadne na jednom mieste. Je však taktiež skvelým pomocníkom na cestách. Možno ste už totiž zažili situáciu, že ste sa precitli niekde v inom meste a neviete, kde a čo sa v ňom hrá. Nemáte pri sebe notebook, iba napríklad mobil či tablet. Od teraz budete mať možnosť spustit aplikáciu PokerList a v nej nájdete všetko potrebné: aké turnaje sa hrajú v danom meste, aká cash game a hlavne, ako sa do konkrétneho klubu ktorý si vyberiete dostanete. Navedie vás tam GPS. To všetko jedným kliknutím! Ale poďme pekne po...

Celý článok => Nová mobilná aplikácia PokerList.eu na svete: Pomoc všetkým pokrovým hráčom!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Nová mobilná aplikácia PokerList.eu na svete: Pomoc všetkým

Odoslaťod swain 10 Mar 2013 12:30

turnaje na 8***oker vam to ukazuje o hodinu dopredu , ako su v skutočnosti !!!
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod ramzey 10 Mar 2013 15:29

Mas asi zle casove pasmo nastavene v mobile :)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Mrkva 10 Mar 2013 15:32

je to super ale chyba mi tilt a ongame ...
Mrkva

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod qwyx 10 Mar 2013 15:34

Swain, skontroluj si ci mas vo svojom mobilnom zariadeni nastavene casove pasmo pre Slovensko.
qwyx

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod swain 10 Mar 2013 16:03

qwyx napísal:Swain, skontroluj si ci mas vo svojom mobilnom zariadeni nastavene casove pasmo pre Slovensko.

nejde o moje časové pásmo ,ale turnaj čo vaša oplikácia ukazovala , že začína o 20:00 , začínal v skutočnosti o 21:00 , na živých turnajoch mi to ukazovalo dobre , že turnaj v BA začína o 20:00 a on naozaj začínal o 20:00 .... :) , a prečo by som nemal dobré pásmo , šak jak by som potom existoval doteraz ???? a na PS mi to ukazuje správne

ale teraz pozerám že iba niektoré turnaje tam máte posunuté o hodinu dopredu , ine o hodinu dozadu a niektoré su mimo o dve hodiny a niektoré sedia podla skutočnosti a niektoré su mimo trebarz o 5min

sorry ,chcem iba pomoct , neberte to ako kritiku
Naposledy upravil swain dňa 10 Mar 2013 16:11, celkovo upravené 3 krát.

Za tento príspevok od swain poďakovali :
vlade
swain

Odoslaťod swain 10 Mar 2013 16:04

ramzey napísal:Mas asi zle casove pasmo nastavene v mobile :)

nemám !!!! turnaje trebarz na PS ukazuje aplikácia správne ostatne som nepozeral iba PS a 8***oker
swain

Odoslaťod vlade 10 Mar 2013 20:01

Swain ma pravdu, chyba je na nasej strane. Je to sposobene zmenou casu, ale nie u neho v mobile, ale priamo tam kde ma herna prevadzku. Kedze tieto casy sa nemenia na celom svete naraz, tak sa obcas moze stat ze to bude prave o hodinu posunute (budeme sa snazit to co najskor opravit, tak ako to urobime aj teraz, dnes v noci to uz bude ok)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod vlade 10 Mar 2013 20:03

swain napísal:niektoré su mimo trebarz o 5min

Ak by som mohol poprosit k tomuto viac info, pretoze udaje mame priamo od herne a ked to oni maju posunute o 5 minut tak tam budeme musiet spravit asi nejaku manualnu korekciu, zalezi od konkretneho prikladu.

Hodinove posuny som popisal vyssie, to viem ze moze nastat a bude to opravene...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!