3flash3 napísal:bigrex666 napísal:Blokacia uctov prebieha iba vtedy ked neposles potrebne dokumenty na overenie identity, ja som ich poslal napriklad hned na zaciatku bez upozornenia a nemal som nikdy ziadny problem. U hracov ktorym sa toto stalo sa vzdycky zistilo ze sa snazili robit nejake podvodiky a machinacie kvoli bonusom a podobnym veciam. Takisto tam mas live podporu takze ked sa nieco potrebuje vybavit je to otazka par minut ked neni co skryvat
Vidím, že v tom máš prehľad a sleduješ tieto veci. Now, keep dreaming my friend...
No ako myslis, ale poznam kopu grinderov a hracov z party a nikto takyto problem nemal. Pristup podpory je vzdycky paradny, dokonca mi obcas aj zatelefonuju ci som spokojny a podobne plus dvojite promotion pre VIP hracov napr teraz Card Rush + Points Booster pre VIP. Preto su pre mna momentalne number one. Jedina nevyhoda je ze na vyssich limitoch (22, 33, 55) je dost vysoky rake takze sa sice ROI pohybuje tak okolo 1%-2% ale ten rakeback to v konecnom dosledku oproti starom lahko prekona. So softverom som zatial nejake velke problemy nemal