dsf Vo svete live pokru je veľmi obľúbený staking, využívaš ho aj ty?
Palo1973: Samozrejme, bankroll management je veľmi dôležitá vec, takže staking určite využívam.
Online sa venuješ najmä Double-or-nothing turnajom. Necítiš z nich nejakú hernú deformáciu?
Palo1973: Dobra otázka. Deformácia je značná, nebudem si nič nahovárať, akurát minule som musel foldnúť v jednom DoNe dvakrát za sebou KK preflop, lebo bol na stole hráč, ktorý mal snáď na zaplatenie troch ante, tak som sa zamyslel, či to ešte vôbec je poker. Kompenzujem to však hraním MTTs, v ktorých vidím aj svoju budúcnosť.
Ako si na tom s cash game? Aké hrávaš limity pri live cash game?
Palo1973: Cash game online nehrávam skoro vôbec, lebo môj skill nestačí snáď ani na NL 20. Live hrávam najčastejšie v Badene NL400, kde je málokedy viac ako jeden lepší hráč odo mňa. Počas nedávnych Poker EM som strávil pri cashke niekoľko hodín a úroveň tam bola o dve triedy vyššia. Bol som síce nejaké to euro v pluse, ale pocit som dobrý nemal, tak som realisticky zhodnotil svoje schopnosti a radšej to vzdal.
Aký je to pocit hrať poty o taký priemerný mesačný plat?
Palo1973: Toto vôbec neriešim, počítam len buy-iny a big blindy, hoci asi pred mesiacom som mal v jeden piatok hot run v MTTs, a keď som išiel na druhý deň po našej ulici, stál tam Opel Zafira s nápisom...
Zobraziť celý článok