Často vám predstavujeme hráčov ktorí pokrom zarobili milióny dolárov a majú za sebou až neuveriteľný príbeh. Ak si hovoríte, že vám sa niečo také nemôže podariť, nezúfajte. V pokri vyhrávajú aj bežní ľudia. Na to, aby ste stretli úspešných pokrových hráčov, nemusíte chodiť do Vegas, ani sledovať high stakes poker. Hráčov, ktorí už niečo v pokri dokázali nájdete aj priamo tu na fóre Pokerportal.sk. A práve týchto úspešných členov fóra si predstavíme v nasledujúcej sérii rozhovorov.
Ako prvý vám prinášame rozhovor s obľúbeným členom fóra, ktorý vystupuje pod prezývkou YEGON.
Zdravím Yegon. Mohol by si sa stručne predstaviť pre tých, ktorí ťa nepoznajú? Odkiaľ si, vek, zamestnanie, rodina?
YEGON: "Volám sa Martin Dragúň, pochádzam z Trenčína ale od 16-tich som býval v Bratislave a teraz žijem v priľahlej dedinke. Som hrdým držiteľom bezcenného titulu softvérový inžinier. V oblasti internetového pokru som už starček, mám 34 rokov a prejavuje sa to hlavne rýchlym šedivením a pomalým senilnením. Už zhruba 16 rokov sa živím podnikaním, najprv som skladal a predával počítače a potom som sa pustil do prevádzky webových stránok. Moja firma Yegon s.r.o. je jedným z najväčších poskytovateľov webhostingu na Slovensku. Keďže poznám svoju úbohú pracovnú morálku, tak si to môžem vysvetliť len hotrunom vysoko nad EV. Popri firme...
Zobraziť celý článok