Poker Portal Online Poker Tour 7 - rozdáme vyše $3,250!
Re: Poker Portal Online Poker Tour 7 - rozdáme vyše $3,250!
.grats, u mna pozabudnute tiez, lebo som uz ani posledne turnaje nehral.. ten U***et ma strasne tiltoval
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
Ja som prvé turnaje hral viacmenej poctivo, potom na mňa ale doľahli rodinné povinnosti a už som sa lige nemohol venovať ako som plánoval. Väčšinou som sa ale nevedel dostať ani do prvej 20-tky, tá bola pre mňa zakliata, takže veľa vody by som asi nenamútil
Čo sa týka vyplácania cien, na U***et by ste už mali mať výhry na účtoch, prípadne by tam mali byť do pondelka, keďže nám ide víkend. Na bwine by mali byť ceny vyplatené do konca budúceho týždňa, ak to nejako neočakávane neskomplikuje prechod na Party software.
Čo sa týka vyplácania cien, na U***et by ste už mali mať výhry na účtoch, prípadne by tam mali byť do pondelka, keďže nám ide víkend. Na bwine by mali byť ceny vyplatené do konca budúceho týždňa, ak to nejako neočakávane neskomplikuje prechod na Party software.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:Ja som prvé turnaje hral viacmenej poctivo, potom na mňa ale doľahli rodinné povinnosti a už som sa lige nemohol venovať ako som plánoval. Väčšinou som sa ale nevedel dostať ani do prvej 20-tky, tá bola pre mňa zakliata, takže veľa vody by som asi nenamútil
potvrdzujem, U***et uz vyplatil
- Jokapo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
B**n este stále nie
- JURAJ001
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 20 krát/2 krát
Zrejme ich spomalil ten prechod na Party software, do toho sviatky, snáď to vyplatia čo najskôr...
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- JURAJ001
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
tricko za vyhru v turnaji prislo.., este ten B**n nech vyplati.., som rad, ze som sa mohol zucastnit tejto serie, radost pracovat s takymto portalom, ktory co slubi to aj splni, urcite ak bude dalsia seria opt tak sa prihlasim..
- Za tento príspevok od Jokapo poďakovali - 2:
- robino1990, vlade
- Jokapo
je to OK.. B**n vyplatil.. dakujem
- Jokapo
Tak dnes mi prisla uz aj trofej, B**n je tiez uz vyplatene, takze je vsetko nakomplet v poriadku. Dakujem a uz sa tesim na dalsiu OPT.
- robino1990
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Super, mozes odfotit tu trofej, ja som ju tiez nevidel, komplet sme to riesili online, firma ktora ju vyrabala ju rovno aj posielala vyhercom. Len som zvedavy ze ako to vyzera vo finale
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Taky potvrzuji, že mi dnes přišla trofej. B**n a U***et vyplatil, takže spokojenost. Jinak bych chtěl poděkovat celému týmu pokerportal.sc za organizaci OPT. A už se těším na další podobné akce
- Radexx
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.