Poker zlákal další celebritu. Hvězda dospělého průmyslu Sama

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Poker zlákal další celebritu. Hvězda dospělého průmyslu Sama

Odoslaťod admin 15 Jún 2010 14:01

Diskusia k článku: Poker zlákal další celebritu. Hvězda dospělého průmyslu Samantha Ryan na WSOP

Poker se stává opravdovým fenoménem poslední doby. A na to slyší především i hvězdy ze světa celebrit. Šustění karet a cvakání žetonů si oblíbila i hvězda filmového průmyslu pro dospělé Samantha Ryan. Americká herečka neslušných snímků si nenechala ujít největší událost roku World Series of Poker. Zasedla ke stolu a ukázala, že může nabídnout i něco jiného než líbivou tvářičku a dokonalé tělo. Přinášíme vám rozhovor, který poskytla pro server pokernewsdaily.com.
Nemůžeme začít jinou otázkou, Samantho. Jak vás poker chytil do svých spárů?
Začala jsem hrát už v době, kdy jsem pracovala v oblasti nemovitostí. To byla má poslední profesionální práce před tím, než jsem se vydala do průmyslu pro dospělé. Motalo se tam samozřejmě hodně chlapů, od kterých jsem se přiučila spoustu věcí. Hráli jsme poker i třeba blackjack. Občas jsme si zajeli i do Las Vegas. Musím přiznat, že mě to začalo bavit. Zlepšovala jsem se a dokonce jsem chlapy začala i porážet. Před čtyřmi lety jsem začala hrát i online. Ne moc velké sázky, ale sem tam jsem měla i úspěch. A to mě posouvá dál a dál.
Zjistili jsme, že mezi vaše oblíbené kamarádky patří i profesionálky UB.com Annie Duke a Tiffany Michelle. Jak jste k sobě našli cestu?
Přátelství mezi mnou a Annie nabralo na intenzitě v posledních několika měsících. Máme sice...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Poker zlákal další celebritu. Hvězda dospělého průmyslu Sama

Odoslaťod 24roman 15 Jún 2010 19:29

"Když mám štěstí a dobré karty, tak jsem nebezpečná."
Každý blbec je nebezpečný keď má šťastie a dobré karty na vás :gl:
24roman

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poker zlákal další celebritu. Hvězda dospělého průmyslu Sama

Odoslaťod keso26 15 Jún 2010 20:22

24roman napísal:"Když mám štěstí a dobré karty, tak jsem nebezpečná."
Každý blbec je nebezpečný keď má šťastie a dobré karty na vás :gl:

..snad necakas, ze bude sediet nad knizkou od improvu a videami od krantza :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!