Poznáme termín MSR €100,000 GTD. V Golden Vegas v sobotu Valentínsky FB event

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Poznáme termín MSR €100,000 GTD. V Golden Vegas v sobotu Val

Odoslaťod WNT 17 Feb 2015 19:30

Omg ktorý chorý mozog vymyslel takýto format...to akože ten prvý deň postupi aj ten co bude mať jeden 100chip aj ten co bude mat nahrtých 500k a budú mať v day 2 rovnaké stacky??? to sú MSR ked povedzme v posledných troch leveloch bude chip leader každú handu pushovať ATC a všetci budú poslušne foldovať??to je poker????ved je jedno s akým stackom postúpia...alebo každý hráč si dá na čas a bude zdžiavať hru a premýšlať každu handu 2-3minúty??a tých blbosti by som tu mohol napísať ešte pár....toto sú MSR??? v čom???v robení pičovín?????.... :bad:

Za tento príspevok od WNT poďakovali :
DevilMayCry
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod palo1973 17 Feb 2015 20:39

Ja sa skor obavam o regulernost hry na bubline,kde takyto format dava velky prietor na rozne collusions,softplays a pod.,hlavne po tych udalostiach na P****Stars open vlani,kde sa ukazalo ze hraci sa delia na rovnych a rovnejsich.

Generalne tento format nezatracujem,avsak nemyslim si ze je vhodne ho pouzit prave na MSR,je to nieco ako play off,ale aj tam maju timy co hrali dobre zakladnu cast nejake tie vyhody.

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
lacored
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TomMolivan 17 Feb 2015 20:42

WNT napísal:Omg ktorý chorý mozog vymyslel takýto format...to akože ten prvý deň postupi aj ten co bude mať jeden 100chip aj ten co bude mat nahrtých 500k a budú mať v day 2 rovnaké stacky??? to sú MSR ked povedzme v posledných troch leveloch bude chip leader každú handu pushovať ATC a všetci budú poslušne foldovať??to je poker????ved je jedno s akým stackom postúpia...alebo každý hráč si dá na čas a bude zdžiavať hru a premýšlať každu handu 2-3minúty??a tých blbosti by som tu mohol napísať ešte pár....toto sú MSR??? v čom???v robení pičovín?????.... :bad:

ehh, vieš, že existuje formát prezývaný kvalifkácia, áno?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Feb 2015 21:44

TomMolivan napísal:
WNT napísal:Omg ktorý chorý mozog vymyslel takýto format...to akože ten prvý deň postupi aj ten co bude mať jeden 100chip aj ten co bude mat nahrtých 500k a budú mať v day 2 rovnaké stacky??? to sú MSR ked povedzme v posledných troch leveloch bude chip leader každú handu pushovať ATC a všetci budú poslušne foldovať??to je poker????ved je jedno s akým stackom postúpia...alebo každý hráč si dá na čas a bude zdžiavať hru a premýšlať každu handu 2-3minúty??a tých blbosti by som tu mohol napísať ešte pár....toto sú MSR??? v čom???v robení pičovín?????.... :bad:

ehh, vieš, že existuje formát prezývaný kvalifkácia, áno?

V tomto suhlasim s WNT. Kvalifikacia je kvalifikacia, toto je regularny turnaj. Absolutne nevhodne na takuto akciu.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod TomMolivan 17 Feb 2015 22:27

Neviem, aký je to vhodný a aký je to nevhodný formát a kto podľa akých kritérií určuje, ktorý sa kedy kam hodí. Každý formát má svoje špecifiká, ktorých zvládnutie si vyžaduje určité principiálne zručnosti, vedomosti a schopnosti, ktoré zvykneme kolokviálne nazývať "vedieť hrať poker"
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod WNT 18 Feb 2015 02:22

ked nevies aky ve vhodny format naco sem pises??bavi ta este rozdavat tie trapne karmy??si fakt vacsi uboziak nez som si myslel molcan...ale k veci...ako moze mat v day2 rovnake sance na vyhru aj ten co postupi s jednym chipom ako ten co nahra 500k??ved to je chore...nehovoriac otom ako pise palo ze to zavana team playom...v kazdom klube su skupinky kamaratov co si budu presuvat navzajom zetony len aby sa pregrcali do day2....kde tu prosim ta vidis priestor na kvalitnu hru??ked povedzme posledne dva tri levely budes mat postupovy stack a budes len foldovat kedze hromadenie zetonov nedava ziaden vyznam???kolko je povolenych 2-3minuty na rozmyslenie?ked sa povedzme 9 hracov na stole a dohodnu tak jeden orbit budu tahat 20minut alebo aj 40minut ked nikto flora volat nebude?????len aby postupili?to je podla teba poker?a mohol by som tu vymenuvavat kopec hernych situacii ktore budu posledne 3-4 nehratelne a s kvalitnym pokrom urcite nemaju nic spolocne.....uprimne keby som nasilu chcel vymysliet vacsiu picovinu na mttcko tak ju uz asi nevymyslim....je fakt taky problem si zobrat jednu strukturu trebars z kings v rozvadove a supnut ju sem???na keru picu nieco vymyslat ked uz je to davno vymyslene ako ma kvalitny turnaj vyzerat?? myslim ze ak si pojdes zahrat ten turnaj niekam a budes tam sediet az vtedy si uvedomis aku picovinu vymysleli...samozrejme ze sa da k tomu prisposobit a najst strategiu ako sa pregrcat do day2 ale co to ma spolocne s pokrom to neviem....
WNT

Odoslaťod palo1973 18 Feb 2015 02:43

zasa tak by som to nezatracoval,bude vsak ozaj dobre poucit dealerov,aby hlavne v bubble faze zmrazili karty hracom a volali hned flormanov ked uvidia nejake naznaky teamplay,a aj hracov treba dorazne upozornit,za bezdovodne opakovane zdrzovanie hry sitout na 1 orbit a za preukazatelnu teamplay by mal byt trest jednoznacny-vylucenie z turnaja
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod WNT 18 Feb 2015 03:16

palo1973 napísal:zasa tak by som to nezatracoval,bude vsak ozaj dobre poucit dealerov,aby hlavne v bubble faze zmrazili karty hracom a volali hned flormanov ked uvidia nejake naznaky teamplay,a aj hracov treba dorazne upozornit,za bezdovodne opakovane zdrzovanie hry sitout na 1 orbit a za preukazatelnu teamplay by mal byt trest jednoznacny-vylucenie z turnaja

kto bude volat flora ked dealer tam ma na stole 2-3 kamosov a florman tiez?v tych malych mestach je uplny zabijak si to ist zahrat...mozno este tak priamo do BA...ale aj tam su teda nejake tie skupinky...oki ma prezit 10%hracov tak je nastavena struktura a viac ich tie blindy aj tak neprezije a ani sa nedohraju predpokladam skonci to ked bude last 10%...v tych malych mestach to ale bude najvacsia grcka ked z 53 hracov postupia 5 alebo este lepsie z 23 dvaja hraci??....a nechcel by som to hrat ak mam byt uprimny...nechapem preco je to potrebne zredukovat na 10%hracov a zacinat odznova cely turnaj....ked uz to takto chceli spravit zostavit urcite sirsie pole...ved pre vegas nieje problem dat dokopy turnaj aby vedeli naraz usadit namiesto 60hracov je asi tak maximum co postupi....ale rozsirit to na 120 a pokojne aj viac dat 20 alebo 25%postupujucich...z toho je problem vyfiltrovat za jeden den kvalitneho pokru povedzme last 18hracov????naco na cely den dali final table ked budu uz pokracovat v tych vyskokych blindoch?to uz bude totalna turbina...ten final stol nebude trvat dlhsie ako 3-4hodky...krasne by sa za ten jeden den dohralo aj tych 18hracov...mna osobne mrzi ze ked to zoberieme z pohladu hernej skrutkury tak vlastne majster slovenska sa stane ten kto vytoci dve SNGcka...a pritom to malo byt jedno pekne normalne mttcko ktore sa vlastne na slovensku tymto padom nehra ani jedno za rok...dost smutne....
WNT

Odoslaťod Magnus 18 Feb 2015 12:29

Rozpoznat teamplay? Are you kidding me? Ak sa dohodneme 3 inteligentni ludia - NIKDY nepridete na teamplay. Blby format, ale zas dava nadej aj tym, ktori dostanu prvy den same badbeaty a prelezu ledva s ante :D
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod buschle 18 Feb 2015 13:30

checl som si to dojst zahrat ale hrat kvalifikaciu namiesto day1
Spoiler:
je kokotina
ale garant :good:

Za tento príspevok od buschle poďakovali - 4:
cubraka, lacored, nrbanz, WNT
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!