Po Slovenskom hráčovi s nickom "O´Shark 10" dokázal v "Práci Snov" uspieť aj "JerryCZech". Ako to celé vnímal? Ako sa zmení jeho život? A aký mal pri kvalifikácii o "Prácu Snov" nepríjemný zážitok? To všetko a omnoho viac sa dozviete z rozhovoru s pohoďákom z Českej republiky, ktorý sa pokru nevenuje dlho, ale už mu prináša prvé úspechy.... Většině čtenářů a hráčů asi nick JerryCZech zatím nic neříká. Mohl bych vás poprosit o krátké představení na úvod? (jméno, věk, bydliště, studium/povolání, rodina...)
JerryCZech: "Zdravím příznivce Texas Holdem poker!!! Jmenuji se Jaroslav Polák, jsem ročník 1973 a bydlím poblíž Prahy. Před pár měsíci jsem se oženil a už máme dcerku. Pracuji ve finančnictví a práce mě baví, více mě však baví holdem:-)."
Jaké byly Vaše pokerové začátky, jak jste se k pokeru dostal?
JerryCZech: "K Texas Holdem Poker jsem se dostal před rokem, když jsem jednou vyrazil s kolegy zahrát si tuhle hru. Oni už to uměli a tak nebudu říkat ani jak jsem dopadl. Nejdříve to byl freezeout, to jsem byl venku hned, tak jsem jen čekal až dohrají a přejdeme na cash game. No, když jsem se dočkal, tak jsem jak pominutý dorovnával každou blbost do doby než jsem měl v kapse prázdno. Jeden známý z turnaje mi řekl, že hraje na P****Stars a že si pomaličku měsíčně připíše 1–3k. Po měsíci jsem se přihlásil a začal úspěšně...
Zobraziť celý článok