Rozhovor s Matyášom Polochom (2.časť)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Matyášom Polochom (2.časť)

Odoslaťod admin 08 Júl 2012 20:05

Diskusia k článku: Rozhovor s Matyášom Polochom (2.časť)

Dnes si môžte prečítať druhú časť rozhovoru so známym českým hráčom a zároveň aj úspešným manažérom kasína Kings, Matyášom Polochom. Táto časť je pre zmenu zameraná na Matyášovu hráčsku kariéru a nebudú taktiež chýbať jeho najrôznejšie historky a trapasy zo svetových turnajových okruhov...

PP: Presuňme sa teda k druhej polovici nášho rozhovoru a to konkrétne k Tvojmu hráčskemu pôsobeniu. Na Hendonmobe máš pôsobivú bilanciu, čo sa živých turnajov týka. Celkové winnings cez 125tisíc USD a to tam ešte zrejme nie je všetko...
M: Áno, v skutočnosti je to o niečo viac, ale za posledný rok som svoje winnings moc neobohatil. Najviac peňazí som si dohromady odniesol z King"s a potom šieste miesto na IPT San Remo. Nedávno sme sa s kamarátom začali zaoberať stakingom, čo je pre nás ďalšia možnosť, ako si zdvihnúť svoje celkové zárobky v pokri.

PP: Aká je Tvoja obľúbená pokrová varianta?
M: Live MTT turnaje, Holdem.

PP: Hrávaš aj online?
M: Nemám na to vôbec čas. Radšej stakujem a fandím, ako hrám. Ja som teraz de facto trištvrte roka nehral vôbec, pretože som mal veľa práce, ale teraz sa do toho od budúceho týždňa opäť chystám pustiť.

PP: Dočítal som sa taktiež o Tvojich nekonvenčných prípravách na turnaje:). Bol by som veľmi rád ak by si nám mohol priblížiť, ako takéto Tvoje prípravy...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Rozhovor s Matyášom Polochom (2.časť)

Odoslaťod Zoling 09 Júl 2012 09:00

Ahoj.
Uz ma davnejsie bavi myslienka stackingu. Poznate daku stranky, link?
Rad by som hral Live. Hral som 6x buyin 500€ a vyssie a 3x ITM.
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod TomMolivan 09 Júl 2012 12:26

Zoling napísal:Ahoj.
Uz ma davnejsie bavi myslienka stackingu. Poznate daku stranky, link?
Rad by som hral Live. Hral som 6x buyin 500€ a vyssie a 3x ITM.

V podstate každé väčšie poker forum má svoju staking sekciu, kde si dotyčný môže založiť thread, kde uvedie, kto je, čo je, čo hrával doteraz (ideálne s grafmi a online screen names), čo by chcel hrať a prečo vlastne žiadna staking namiesto toho, aby hral za vlastné peniaze.

Väčšinou alebo v podstate vždy je potrebné, aby mal človek na tom fóre už niečo "odchodené", úplne neznámym hráčom žiadajúcim o staking dokonca na niektorých fórach dávajú rovno ban (majú v pravidelách, že sa to nesmie). Jedinou výnimkou by bolo, keby sa za teba zaručil nejaký naozaj známy a dôveryhodný hráč.

A nasledujúce riadky nebudem myslieť v zlom, ale úprimne si myslím, že šanca, že ťa niekto bude mať záujem staknúť je minimálna - ak sa nemýlim (ale oprav ma pls, ak hej), tak moc toho s nejakými oslnivými výsledkami online odohraté nemáš + hral som s tebou nedávno nejaké kvaldy a... no skrátka nebolo to dobré. Ale hlavne, oproti onlinu sú live výsledky len veľmi ťažko trackovateľné, takže staker by sa musel väčšinou spoliehať na to, že mu vždy hovoríš pravdu o tom, čo si hral, kedy si hral a ako si dopadol, čo bude chceiť podstúpiť asi len málokto.

Držím palce aj tak :good:
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod VNPK 09 Júl 2012 18:10

TomMolivan napísal:
Zoling napísal:A nasledujúce riadky nebudem myslieť v zlom, ale úprimne si myslím, že šanca, že ťa niekto bude mať záujem staknúť je minimálna - ak sa nemýlim (ale oprav ma pls, ak hej), tak moc toho s nejakými oslnivými výsledkami online odohraté nemáš + hral som s tebou nedávno nejaké kvaldy a... no skrátka nebolo to dobré.

No me prave prislo, ze to co Zoling vyfreeroloval celkem oslnive bylo:)
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod Zoling 09 Júl 2012 23:51

VNPK napísal:
TomMolivan napísal:
Zoling napísal:A nasledujúce riadky nebudem myslieť v zlom, ale úprimne si myslím, že šanca, že ťa niekto bude mať záujem staknúť je minimálna - ak sa nemýlim (ale oprav ma pls, ak hej), tak moc toho s nejakými oslnivými výsledkami online odohraté nemáš + hral som s tebou nedávno nejaké kvaldy a... no skrátka nebolo to dobré.

No me prave prislo, ze to co Zoling vyfreeroloval celkem oslnive bylo:)

Uz som to skoro vzdal, diky ;)
Inac prave o to sa jedna, ze minimalne prachy (skor nic) som investoval spat do pokru...
Skoda asi, alebo nie?
Vzdy som mal na co minut - dom, auto.... Len takto som sa nepohol - freerolly, minimalne buyiny a stale to iste dookola.
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod michael163 10 Júl 2012 17:08

Pridavam este dve zaujimave fotky ako svedectva :D

Obrázok
Obrázok

Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
vlade
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!