Dnes si môžte prečítať druhú časť rozhovoru so známym českým hráčom a zároveň aj úspešným manažérom kasína Kings, Matyášom Polochom. Táto časť je pre zmenu zameraná na Matyášovu hráčsku kariéru a nebudú taktiež chýbať jeho najrôznejšie historky a trapasy zo svetových turnajových okruhov...
PP: Presuňme sa teda k druhej polovici nášho rozhovoru a to konkrétne k Tvojmu hráčskemu pôsobeniu. Na Hendonmobe máš pôsobivú bilanciu, čo sa živých turnajov týka. Celkové winnings cez 125tisíc USD a to tam ešte zrejme nie je všetko...
M: Áno, v skutočnosti je to o niečo viac, ale za posledný rok som svoje winnings moc neobohatil. Najviac peňazí som si dohromady odniesol z King"s a potom šieste miesto na IPT San Remo. Nedávno sme sa s kamarátom začali zaoberať stakingom, čo je pre nás ďalšia možnosť, ako si zdvihnúť svoje celkové zárobky v pokri.
PP: Aká je Tvoja obľúbená pokrová varianta?
M: Live MTT turnaje, Holdem.
PP: Hrávaš aj online?
M: Nemám na to vôbec čas. Radšej stakujem a fandím, ako hrám. Ja som teraz de facto trištvrte roka nehral vôbec, pretože som mal veľa práce, ale teraz sa do toho od budúceho týždňa opäť chystám pustiť.
PP: Dočítal som sa taktiež o Tvojich nekonvenčných prípravách na turnaje:). Bol by som veľmi rád ak by si nám mohol priblížiť, ako takéto Tvoje prípravy...
Zobraziť celý článok