Milan Migo, ktorého niektorí z vás poznajú pod nickom "O´Shark 10" má poslednú dobu slušné pokrove obdobie. Postúpil na P****Stars Caribbean Adventure (PCA) 2012, spolu s manželkou Erikou sa dostali na finálový stôl Slovak Poker Masters €50,000 v Košickom Monte Carle, Erika vyhrala side event na Majstrovstvách Slovenska. Milan však nielen hráva, ale aj organizuje pokrové turnaje. Pre hráčov v MAVERICK Poker Clube Dolný Kubín pripravuje zaujímavé akcie. O tom všetkom sme sa s ním pozhovárali.... Ahoj Milan. Konečne som Ťa zastihol voľného. Buď hráš, alebo sa venuješ klubu. Ale v hre sa Ti darí a ako som počul aj klub dobre funguje. Začnime teda Tvojou nedávnou návštevou Bahám. Ako si na PCA vlastne postúpil a ako si sa cítil hneď po postupe? Milan Migo: Ahoj(te)! Na PCA som postúpil cez online kvalifikáciu. Bol to turnaj s BI $215 (double chance), hralo ho 112 hráčov a 2 package garancia. Skončil som druhý. Prvý pocit hneď po postupe bol šok a veľká radosť. Zúčastniť sa aspoň raz na PCA bol práve kvôli miestu konania turnaja môj sen. Pekný sen a hlavne splnený. Aké sú Tvoje zážitky z tak veľkého turnaja. A vôbec, ako na Teba pôsobilo celé to prostredie na Bahamách?
Milan Migo: Prostredie je úžasné, očarujúce. Až má človek dilemu, či hrať poker, alebo si užívať ten pravý Karibik. Veď okrem Main Eventu (s buy-in $10,300) sa tam za 9 dní odohralo až 41...
Zobraziť celý článok