Iste ste si všimli, ako sa dá vybojovať $42,000 zmluva s najväčšou online herňou sveta, P****Stars. Prvú "Prácu snov" vyhral menej skúsený hráč "O´Shark 10" z Dolného Kubína. Skromný a príjemný hráč sa k pokru dostal vďaka dcérke len nedávno, a momentálne sa už radí medzi známych hráčov! Slová svojho miláčika "kúpme si domov poker-set oci" si určite dživotne zapamätá. V rozhovore pre pokerportal.sk prezradil oveľa viac.... V prvom rade Gratulujeme ku krásnej práci snov, je to určite skvelý pocit. Aké boli Tvoje prvé myšlienky?
O´Shark 10: "Prvé myšlienky boli otázky: Už je naozaj koniec, dobojované? Fakt som to vyhral? Ja som si totiž zahral v sobotu večer kvalifikáciu za FPP body, traja brali vstupenku, skončil som druhý, no a v nedeľu večer som hral v týždennom finále!"
Super. Mal si počas turnaja aj nejakú krízu? Ako to vlastne prebiehalo, darilo sa Ti od začiatku?
O´Shark 10: "Cítil som, že som od začiatku tak koncentrovaný, ako ešte nikdy. A šlo to dobre. Ale obrovskú krízu som mal 20 minút pred polnocou, už som len zúfalo čakal na prestávku a spadol som na 16. miesto z 19-tich! Ale dokázal som znovu zabojovať."
To si zažil naozaj pekný "comeback". Kedy a ako si vlastne pokrom začínal?
O´Shark 10: "Ja a...
Zobraziť celý článok