Short stack strategy – Úvod

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Short stack strategy – Úvod

Odoslaťod admin 02 Aug 2010 09:00

Diskusia k článku: Short stack strategy – Úvod

O čo ide?

Short stack strategy (stratégia malého stacku) je asi bezkonkurenčne najlepšia stratégia pre začiatočníkov, ktorí chcú pomerne ľahko vybudovať svoj bankroll, alebo sa ľahko oboznámiť s multitablingom, či vyclearovať bonus. Táto stratégia je veľmi jednoduchá a zároveň sa veľmi ťažko poráža. Princíp tejto stratégie je jednoduchá matematika, nič viac. Predstavte si, že hráme s priateľmi poker. Každý z nich bude mať pred sebou €200, a vy budeme mať €20. Nastane zaujímavá situácia, pretože naši súperi budú musieť hrať proti 200 a 20 eurovým stackom zároveň. Hrať optimálne proti týmto stackom zároveň, je nemožné. To znamená, že súperi budú z času na čas robiť chyby, ktoré my zúročíme.

Čo potrebujeme k hraniu?

Pri používaní short stack strategy, musíme striktne dodržiavať nasledovné pravidlá:
1. Hráme na stoloch, kde je 7 a viac hráčov.
2. Pokiaľ na stole ostane menej ako 7 hráčov, daný stôl opúšťame.
3. Čím viac shortstackov máme na stole, tým menší je náš profit. Pokiaľ máme na stole 2 a viac hráčov, ktorí používajú short stack strategy, stôl opúšťame.

Bankroll a financie

Celý tento bod zhrniem v základných otázkach a odpovediach, ktoré si short stack strategy vyžaduje.

- Aký bankroll potrebujeme na daný limit?
- Koľko peňazí volíme pri...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Short stack strategy – Úvod

Odoslaťod josipjs 02 Aug 2010 14:41

skoda casu, vsade su uz 30bb+ stoly (mozno na Evereste ale ani to si neisom isty) tak ak ti za to neplatia, usetri si cas
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod trikoza 02 Aug 2010 16:14

neeeeee toto neeeeee.... delete

Za tento príspevok od trikoza poďakovali :
josipjs
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Aug 2010 16:22

trikoza napísal:neeeeee toto neeeeee.... delete

Ti moze byt jedno, nie? :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod haman 07 Aug 2010 23:41

skusal som to, ale nevedel som sa odlepit od stola, ani ked som mal stack 2-3 buyiny. vacsinou som potom o stack prisiel. odlepil som sa vedel, az ked som mal stack 5-10 buyinov. kedze to celkovo islo pomalicky dole, tak som zanevrel na cashgame a teraz mam sitngo naladu ;)

/haman
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Chlpo1989 08 Aug 2010 13:49

haman napísal:skusal som to, ale nevedel som sa odlepit od stola, ani ked som mal stack 2-3 buyiny. vacsinou som potom o stack prisiel. odlepil som sa vedel, az ked som mal stack 5-10 buyinov. kedze to celkovo islo pomalicky dole, tak som zanevrel na cashgame a teraz mam sitngo naladu ;)

/haman

tak si potom nehral SSS ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!