Súťaž o vstupenku na PokerPortal&Concord Open €20,000 GTD
Re: Súťaž o vstupenku na PokerPortal&Concord Open €20,000 GTD
1. Party poker 2. ano 3. spolocne turnaje
- prdolka82
- Založený: Okt 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Este raz by som rad apeloval,ze by bolo spravodlive,ak by sa nicky,ktore boli spravene vcera a dnes nebrali do zrebovania,lebo je to len a len podvod. Dokonca by som dosledoval IP adresy a zabanoval povodnych clenov,lebo mi to pride ako collusion. Ak nemozes mat dva ucty na poker herniach,tak preco to tolerovat tu.
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
stanley..jedine ak podla IP adresy. ja som si napriklad zalozil vcera ucet iba kvoli tomu ze som videl ze je sutaz. a zapojil som sa len raz. takze ak tak jedine podla IPcky.
- stuungar2013
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Troska sa nam to zrebovanie pretiahlo, manualne kontrolujem tie nove registracie aby sme vylucili podvodne registracie + rovnake IP. Podmienka ze sutaze sa nemoze zucastnit novy registrovany na diskusii tento krat nebola, takze to je v poriadku, pravidla sutaze nebudeme v jej priebehu / po skonceni menit...
Nevylucujem ze v buducnosti spravime nejake sutaze len pre tych ktori sa zaregistrovali pred vyhlasenim sutaze
Nevylucujem ze v buducnosti spravime nejake sutaze len pre tych ktori sa zaregistrovali pred vyhlasenim sutaze
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vyzrebovanym je pirec, gratulujeme!
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.