Zaujímavosti zo sveta pokru: Vyplatí Full Tilt Poker hráčom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Zaujímavosti zo sveta pokru: Vyplatí Full Tilt Poker hráčom

Odoslaťod admin 01 Júl 2011 13:44

Diskusia k článku: Zaujímavosti zo sveta pokru: Vyplatí Full Tilt Poker hráčom peniaze?

Počas WSOP sa toho moc v pokrovom svete nedeje. A keď deje, tak nič príjemného v spojení s Full Tilt Pokrom. A práve tejto herni možno kvitnú krajšie zajtrajšky, nakoľko sa objavil nový investor! Aj Phil Ivey stiahol žalobu! Oficiálne stanoviská v súvislosti k danej situácii podali aj P****Stars a B**n Poker. B**n.party entertainment prichádza s novinkou ohľadom siete Ongame ktorú spoločnosť vlastní. Nastane predaj? Novinky okolo Full Tilt Pokru Podľa najnovších informácií renomovanej spoločnosti vo svete hazardu gamingintelligence a známeho Los Angeles Times, ktoré nie sú zatiaľ potvrdené od vedenia Full Tilt Pokru, došlo medzi skupinou Európskych investorov a vedením Full Tilt Pokru k dohode o predaji väčšinového podielu herne! Z peňazí ktoré doterajší majitelia obdržia budú vyplácať sankcie od Americkej vlády a taktiež dlžobu hráčom. Následne na to uzrela svetlo sveta informácia o stiahnutí žaloby Phila Iveya na Full Tilt, ktorý svoje rozhodnutie odôvodnil krokmi Full Tiltu vedúcim k vyplateniu hráčov. Vzhľadom na komplikovanú situáciu sa právnici herne vyjadrujú veľmi diplomaticky a nekonkretizujú detaily. O ďalšej situácii v prípade vás budeme informovať. Oficiálne stanoviská P****Stars a B**n Pokru P****Stars: "Chceme ubezpečiť našich zákazníkov, že vaše finančné...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Zaujímavosti zo sveta pokru: Vyplatí Full Tilt Poker hráčom

Odoslaťod 1isildur1 01 Júl 2011 15:01

som zvedavy ako to s tym full tiltom dopadne. podla mna budu mat obrovske problemy udrzat hracov aj ked by ich vyplatili..proste len blazni by po tychto udalostiach tam ostali hrat...
1isildur1

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Herotaro 02 Júl 2011 11:15

1isildur1 napísal:som zvedavy ako to s tym full tiltom dopadne. podla mna budu mat obrovske problemy udrzat hracov aj ked by ich vyplatili..proste len blazni by po tychto udalostiach tam ostali hrat...

tak som asi blazon .
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod 1isildur1 02 Júl 2011 11:56

no ne asi ale urcite. co nahodou vyhras dajaky turnaj, budes tam mat tisice dolartov na ucte a odrazu full tilt skrachuje a tvoje peniaze si nechaju nenezranci..ajtak tam budes hrat ne? :lol2: sak najlepsi softver ne :lol2: :gl:
1isildur1

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Herotaro 02 Júl 2011 21:42

neboj ked nejaky turnaj trafim tak peniaze vyberam..vzdy nechavam len tolko dolarov aby to stacilo na moju hru.. cize to ze tam budem mat niekolko tisic nehrozi .. a ked to zavru a mne tam prepadne 200 dolarov tak to ma srat vobec nebude.. :gl:
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!