Zaujímavosti z Sk/Cz online pokrovej scény (SK/CZ TCOOP news)

Diskusia k herni P****Stars

Zaujímavosti z Sk/Cz online pokrovej scény (SK/CZ TCOOP news)

Odoslaťod admin 19 Jan 2013 10:00

Diskusia k článku: Zaujímavosti z Sk/Cz online pokrovej scény (SK/CZ TCOOP news)

Prvá polovica januára 2013 bola v podaní Sk/Cz hráč nadmieru vydarená. V dnešnom špeciále sa pozrieme kto bol v tomto období z našich zástupcov najúspešnejší. Najmä jedno meno sa v našich reportážach objavovalo takme denne a jednalo sa o českého regulára Artura "jaggalo1231" Rudziankova. Parádny štart do P****Stars online série TCOOP 2013 majú na svojom konte aj českí hráči a my sa na ich úspechy pozrieme bližie.

Začneme ako je už dobrým zvykom tým najaktuálnejším, čo sa za posledných 24-hodín udialo v herni P****Stars a Full Tilt Poker v podaní Sk/Cz hráčov. Najlepší výsledok dosiahol najúspešnejší grinder posledných dní Ondřej "Vinkyy" Vinklárek. V herni Full Tilt Poker v turnaji $109+R NLHE nechal za sebou všetkých protihráčov a a za prvé miesto si pripísal na svoje konto $6,432! V herni P****Stars sa zrodili skvelé výsledky v podaní českých hráčov v sérii TCOOP, ale tie až neskôr. V denných turnajoch sa najviac darilo českému hráčovi s nickom "jabko82", ktorý si v turnaji $215 NLHE Turbo 2xChance pripísal za štvrté miesto $3,274. Zo slovenských hráčov zaznamenal najlepší výsledok "faRRelko". Ten skončil na siedmom mieste v turnaji Big $22.

Počas...

Celý článok => Zaujímavosti z Sk/Cz online pokrovej scény (SK/CZ TCOOP news)
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Zaujímavosti z Sk/Cz online pokrovej scény (SK/CZ TCOOP news

Odoslaťod pLAYERsvk 19 Jan 2013 22:40

Obrázok
ten obrazok ma vazne znepokojuje.

kto to je?
preco ma 3 monitory za chrbtom?
bezohladu na velkost ma na KAZDEJ obrazovke len 1 stol. rly?
co ten laptop na kolenach?
na notebooku hraje poker na sipkach?
preco sa pozera na jedine miesto kde nema obrazovku?
srlsly obrazovky 365 stupnov a na kazdom jeden stol.. ved ten chlapik bude mat krk ako arnold..
co to ma ako reprezentovat? sk/cz online pokrovu scenu ? :D trefne..

som zmeteny :D

Za tento príspevok od pLAYERsvk poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!