MINDSET TEST Grade:1* dnes som zazil session pravdepodobne najbohatsiu na badbeaty a suckouty ever. Vsetko som to zniesol s dokonale kamennym ksichtom a humorom takze z tohto usudzujem ze moj mindset sa velmi zdokonalil a som na najlepsej ceste ku oddeleni pokru od emocii uplne. a to som este ani nedocital poker mindset xixi
tucniak napísal:jj videl som ked si cold4betoval a ten dilino to tam shipol s AQo
what an image right?:) btw zacal som experimentovat z cold4betbluff napr btn raise sb(vysoky 3bet z blindov) 3bet ja na BB cold4betbluff tak mozno dostal nejake dejavu:))
ItsAmazing (BTN): $53.51 whatadonkIAM(SB): $51.04 Jazzy996 (BB): $53.57 janusz41 (UTG): $85.71 62/30 1.9 uberfishka paakshan (MP): $87.91 18/14 af 4.11 3bet 10.5 , obcas 3betshovne 4betshovne(castejsie ako je zdrave) s handami ako TT 88 AQ a pod GodBlessMyWR (CO): $54.56
ad 1: bol to semifish 15/11 nitreg takze som sa modlil, ze tam mas KK (som chcel 5bet coldbluffshovovat lol) ad2: moja poznamka sa vztahovala na tvoju poznamku na neho ked riverlo A.. vs mindset
tucniak napísal:ad 1: bol to semifish 15/11 nitreg takze som sa modlil, ze tam mas KK (som chcel 5bet coldbluffshovovat lol) ad2: moja poznamka sa vztahovala na tvoju poznamku na neho ked riverlo A.. vs mindset
jj to som totalne pochopil:)) ja mam na neho hento co som napisal na 900handoch a semifish nitreg totally suits. + tamtie reads takze aspon vidim kam bude typo smerovat ak mas vacsi pocet ruk. 5bet coldbluffshove po danej akcii by bol imo suicide alebo by som musel aspon raz v zivote takto bluffovat co ofc robim skoro stale... ofc by som ta snapol lebo ved leveling:))