B**fair odhaľuje po 18 mesiacoch ticha, že bol hacknutý

Diskusia ku krátkym správam

B**fair odhaľuje po 18 mesiacoch ticha, že bol hacknutý

Odoslaťod admin 02 Okt 2011 10:21

Diskusia ku krátkej správe: B**fair odhaľuje po 18 mesiacoch ticha, že bol hacknutý

Jeden z gigantov na online pokrovom trhu sa priznal, že neinformoval svojich zákazníkov o skutočnosti, že ich osobné údaje boli ukradnuté hackermi pred 18 mesiacmi. Zločinci boli údajne z Kambodže a ukradli 3.5 milióna užívateľských mien hráčskych účtov spolu so sifrovanými bezpečnostnými otázkami, 2.9 milióna užívateľských mien s adresami a 89,744 užívateľských mien s údajmi o ich bankových účtoch.
B**fair sa vyjadril, že bol schopný získať informácie naspäť bez poškodenia zákazníkov a že boli spravené bezpečnostné opatrenia aby boli tieto informácie nepoužiteľné pre podvod.
Táto krádež nebola zistená pokiaľ nenastala porucha na počítačových serveroch v máji 2010, čo viedlo k zisteniu, že najmenej 9 serverov bolo napadnutých vo Veľkej Británii a dva na Malte.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: B**fair odhaľuje po 18 mesiacoch ticha, že bol hacknutý

Odoslaťod Teo.sk 02 Okt 2011 10:49

admin napísal:...ich osobné údaje boli ukradnuté hackermi pred 18 mesiacmi...
... že bol schopný získať informácie naspäť bez poškodenia zákazníkov....

toto nedava ziadny zmysel. udaje nie su auto, ze ich niekto ukradne tak, ze ich majitelovi vezme, a oni ich potom vedia ziskat naspat, a utocnici ich uz nemaju. akekolvek hacknutie databazy treba okamzite riesit vyzvou vsetkych uzivatelov k zmene hesiel, a informovani, ze mozu byt zneuzite.

ak maju aj ich bankove udaje, B**fair proste nema tu moc, spravit "bezpečnostné opatrenia aby boli tieto informácie nepoužiteľné pre podvod"

Kazdopadne hanba herni. Nie za to ze ich hackli, kazdy system je hacknutelny, ale za to, ze na to neprisli a nepodnikli ASAP potrebne kroky.
Obrázok používateľa
Teo.sk

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 10 krát/2 krát

Odoslaťod 3flash3 02 Okt 2011 11:55

yop Teo, tiež mi to nedávalo zmysel. A čakať 18 mesiacov to je už trochu silná káva. :shock:
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod mandrew420 03 Okt 2011 22:43

...tolko skandalov tykajucich sa online pokru co som pocul za posledny rok...ma len utvrdzuje v myslienke, ze to nie je bezpecne...urcite by som sa necitil dobre hrat na nete o velke cashe...je to smutne, ze sa v podstate nemozme na nic spolahnut -.-
mandrew420

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod korki 04 Okt 2011 21:55

mandrew420 napísal:...tolko skandalov tykajucich sa online pokru co som pocul za posledny rok...ma len utvrdzuje v myslienke, ze to nie je bezpecne...urcite by som sa necitil dobre hrat na nete o velke cashe...je to smutne, ze sa v podstate nemozme na nic spolahnut -.-

no ono prave ty co hraju o najvacsie casha su najviac safe ;)) a zaplatia to "ovce" micro,low,middle stakes hraci ;)
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!