1. ročník OPT
Ano ano muj napad
Ale ja navrhoval tricko za to, kdyz nekdo vyhraje vsechny turnaje v jednom tydnu a Vlado to pojal teda pekelne velkoryse :-D Hmmm Vlado a kdyz jsem vyhral ve stredu, mam jako nahrano na smec nebo se to pocita ode dneska jako prvni turnaj :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: :))
..just until next non-vegetable klobaska tournament :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
To jsou novinky
Tak jsem vcera sel zalehnout, protoze jsem rano brzy vstaval a valil do Brna na Autosalon - ted prijedu a jdu se podivat kdo vyhral a ejhle, Vlado :-) On asi tu premii stanovil proto, aby jej to poradne namotivovalo, aby ji nemusel vyplacet :-D
-
hm
ten chlapec neskutocny to zas vyhral..hm. On 2-2 all-in, ja K-A, na flop eso aj dvojka, uz mohol byt v prdeli :-D ..kokos jak ten to robi, pavjan nevies ? :-D ..ale gratulujem, aj ked si strasny lucker akeho svet nevidel :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Bonus 25 euro
Tak jsem si spocital, kolik bodu prumerne je zapotrebi na tento bonus do pokerportalu.sk :-)
Celkem bylo vypsano 37 turnaju, ale jeden nebyl, takze pokud vsechny dalsi zdarne probehnou, tak to mame 36 turnaju. Je tedy zapotrebi sbirat 4,17 bodu na jednom turnaji :-)
Zatim se hralo 16 turnaju, ja mam prumer 4,625 bodu na turnaj, takze pokud udrzim sve tempo, bonus bych snad ziskat mel :-D Snad se zbavim te nechutne krize z poslednich dvou turnaju...
Celkem bylo vypsano 37 turnaju, ale jeden nebyl, takze pokud vsechny dalsi zdarne probehnou, tak to mame 36 turnaju. Je tedy zapotrebi sbirat 4,17 bodu na jednom turnaji :-)
Zatim se hralo 16 turnaju, ja mam prumer 4,625 bodu na turnaj, takze pokud udrzim sve tempo, bonus bych snad ziskat mel :-D Snad se zbavim te nechutne krize z poslednich dvou turnaju...
-
Re: Premie
No drzim palce aby luckera niekto porazil :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.