1. ročník OPT
And Winner is...
AC :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
K K rulez
Tak tohle jsem dlouho nezazil - K K na Sbetu a soubezne K K na Klobase - oboje kombinace jsem pobral! Pritom nekdy K K nebere cely vecer... Ale Vlado, ja si rikal ze tu postupku asi mas, ale byl jsem v takove euforii z Sbetu, ze jsem to proste callnul :-D
-
Re: K K rulez
Gratulujem, fakt dobra hra a davam na znamost ze prvy bonus 2500 Sk pre hraca ktory vyhra 2 turnaje po sebe je na svete, ziskal ho ACvonmilan :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: K K rulez
Ale ze to byly nervy, hrat dva takove turnaje soubezne, nehral jsem tak dobry poker jako vcera ale nakonec to dobre dopadlo :-) Na Sbetu jsem 4 of 5, myslim ze kamarad bude potesen, ale mam slibenou odmenu :-D
-
Sbet
Jsem dobre dojebkal, resp. byly uz kravske bety tak jsem nahazel A 6 a A 4 alliny a nikdy nedoslo, i kdyz to bylo jen o fous :-( No, na druhou stranu, ta jedna hra A 6 allin na Klobase, Vlado A T, na flop T ... to jsem si uz rikal ze to zacina smrdet... a pak postupka pro oba na river :-D
-
Vlado dekuji
Tak predne chci podekovat za bonus - uz mi pristal na Moneybookers :-) No ano, 5. misto a bral jsem 50usd, resp. kamos, on je na dovolene nebo sluzebce ci kde takze jsem hral za nej. To byl turnaj pro ty, kteri nahraji 500raked na Sbetu za tyden. Coz se docela da, pristi tyden si to nahraji uz i ja! Hralo 108 lidi. Vitez bral 500usd, pak to dost rapidne klesalo... Ale co, cert to vem, dneska je hlavni Klobaska :-D
-
Re: AC
Danke! :-) No dneska uvidim, ja se dival ze za 9. misto je 1000usd takze asi vemu devate misto, co s voucherem?!
-
Re: Re: AC
ahaaa, tak Ty beres 9. miesto plus jeden z tych dvoch zlosovatelnych voucherov :-D ..no mas to dobre vymyslene ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.