1. ročník OPT
Re: Re: Re: Dnes bezo mna :)
Takto, ty teraz mas jedno vitazstvo za ten minuly turnaj a ak na dalsom na ktorom sa nazbiera 15 ludi vyhras, tak dostanes celych 2500, ak potom vyhras aj dalsi na ktorom sa nazbiera 15 ludi tak mas + 7500.
Sorry ze to vyslo takto na teba, ak to potom ten dalsi turnaj nevyhras tak s royom nieco vymyslime, nejaky bonus dostanes...
Sorry ze to vyslo takto na teba, ak to potom ten dalsi turnaj nevyhras tak s royom nieco vymyslime, nejaky bonus dostanes...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Dnes bezo mna :)
OK, necham to na vas
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Dnes bezo mna :)
Inac gratulujem k dnesnemu prvemu miestu a tak isto k priebezne prvemu miestu v OPT :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Myslim
Ale jo, hral jsi dobre. Ale 2x Te to teda spasilo poradne - to J Q vs. moje A A... a hlavne potom jak jsi dobral ten fullhouse po me postupce na flopu, to se pak zlomilo, prestal jsem hrat uz tak kvalitne. Navic jsem skoncil druhy na jednom multaku co jsem hral, takze to mi taky na nalade nepridalo, druha mista jsou nekdy to nejhorsi co muze byt...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Wow uz je poradi
Stejne je to silene, ted mam serii velice dobrych vysledku a pritom se mi zda, ze se celu vubec nepriblizuji a ani ze se nejak nemuzu utrhnout ostatnim - co teprve az zase prijde utlum :-D
-
Re: Re: Myslim
Ano, ten FH bol zazrak, ta 5 mi teda bodla
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Nadal a Federer
Tak zase hrali ve finale nase dve pokerove hvezdy Zart a Vlado - tak uvidime zda se jeste dockame nekdy ve finale nekoho jineho, mozna jedine tehdy, kdyz se zase Vlado nezucastni :-D
-
Re: Nadal a Federer
Nojo, takze Zart 4. vyhra v rade - jsem ted sledoval finale, trefil zase allin na slabsi ruku ale odvaznemu stesti preje, to je stara znama pravda... GRATULUJI
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.