1. ročník OPT
Re: to vlade
No zatial nie, nieco vymyslime :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: to vlade
;-) doufám, protože se chystám do Pardubic a v OPT půjde do tuhého =-O
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Ľadový čaj
Dnes zrušili v Carbone: Ľadový čaj z 11.7,18.7.
Neviete prečo?
Neviete prečo?
- kelykely
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ľadový čaj
=-O pravdu mas, zistim co sa deje :)
- vlade
Re: Re: Re: to vlade
Dufam, ze prelozenie neprichadza do uvahy, to uz jedine zrusenie. Nahradny termin urcite nebude vyhovovat niekomu inemu a to si neviem predstavit, ze zrusia povodny termin, ky mi vyhovuje a daju iny na ktory nemozem prist, to by bolo dost blbe pre toho koho sa to dotkne
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
OPT
..nooo, mne by nevadilo presunutie turnajov pocas Pardubic na iny termin, ale pravdu ma aj zart, ze by to asi nebolo spravodlive voci tym, ktory cez Pardubky budu moct, ale na nahradny termin napriklad nie. Ja teraz kvoli dovolenke zmeskam 4 turnaje, takze sa moze stat, ze kazdemu z nas nejake tie turnaje utecu a preto teraz kym som tu, musim este zabrat ;) ..mne sice na tom nezalezi, ci sa turnaje presunu, alebo nie, ale tiez si myslim, ze by to malo ostat tak ako to je, samozrejme je to ale na dohode nas vsetkych, kto OPT hravame, pripadne ak by malo chybat kvoli pardubkam viac hracov, mohlo by sa rozmyslat o presunuti, taky moj nazor :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Huh ruseni...
... to by zdegradovalo cely zaver souteze. A je to asi tak jako pise Keso - kazdy uz asi nejaky turnaj vynechal, resp. byl tam jako sitouter. Ja dokud mam sanci bojovat o vyhru tak budu hrat OPT pravidelne, dovolenka musi jit stranou :-) Pokud jde nekomu o hru, tak si ji uzije v Pardubicich a pokud jde nekomu o body, tak se muze regnout jako sitouter a posbirat si je i tak. Minule mne dva sitouteri porazili :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Huh ruseni...
Mam taky nazor ako AC, to je asi najspravodlivejsie
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Huh ruseni...
hmmm, no pockame co povedia ostatni pre mna by bolo samozrejme najjednoduchsie keby to ostalo tak ako to je teraz, ze by sa nic nemenilo, ale ked hlas ludu povie ine, tak sa prisposobim :)
- vlade
Re: Re: Re: Huh ruseni...
Jojo, vidim to taky tak, pokud by meli byt vsichni ostatni pro presun, tak to budu respektovat, ale jinak si myslim ze kdyz je to jednou dano, tak by se z toho gulasovka delat nemela...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.