1. ročník OPT
Re: AC
Ja zacinam od zitra zase zkouset Pokerligu (Profiligu) tak snad to nebude opet na ukor OPT tak jako v kvetnu... Nekdy se nevyplaci bojovat na moc frontach a je lepsi zvolit priority.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: kuaaaa
Mrzet Te to nemusi to ja dopadl hur - nedostal jsem snad cely turnaj ani pair!!! To jsem si to teda uzil...
-
Re: Re: kuaaaa
ja som bol na tom podobne vcera na, ale ten dnesok ma mrzi, ze som si s vami nezahral, rakze sa vidime 17..teho na klobaske..kua, fakt ma to mrzi.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: kuaaaa
Budes to muset dohnat po dovolence, ja to dneska zkoumal a budes bojovat se Zbysskem a jeste nekym o 6. misto celkoveho poradi - to je muj odhad. Zart a Vlado si to rozdaji o TITUL. A ja s Hohomanem a APminerem si to rozdame o bronz... divil bych se kdyby se to nejak promichalo jinak.
-
Re: Re: Re: Re: kuaaaa
měl jsi vydržet :-D trpělivost @->-- přináší ;-) a taky bodíky :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Re: Re: kuaaaa
Nakoniec to dopadlo OK, Carbon je moja oblubena
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: kuaaaa
Nojo APiku to se to hraje kdyz nekomu dojde 3x A A do ruky v zaverecne fazi, ze :-D Uz jsi zase prede mnou, v nedeli zase pokerliga do toho, ale dneska se na ni nevymlouvam, fakt mi to vubec nedavalo a pak uz jsem to zkusil vsadit vse na river - nedosel :-(
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.