Multitabling
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Multitabling
ahojte. potrebujem, aby mi niekto poradil. hram na 888 poker multitabling. hraval som na notebooku 25 stolov, az kym mi to zo dna na den zrusilo a mozem hrat iba 8, kdezto na mojom PC mozem hrat aj 25, problem je ale v tom, ze ten stiha len asi 14. skusal som aj na inych pocitacoch, tak na dvoch som mohol hrat 25 a na jednom, ktory som uz skoro kupil som nainstaloval 888 poker a mohol som hrat len 8. cim to je? ako by som mohol hrat na notebooku 25 stolov? za radu velmi pekne dakujem
- leonidas129
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Pacific Poker
leonidas129 napísal:ahojte. potrebujem, aby mi niekto poradil. hram na 888 poker multitabling. hraval som na notebooku 25 stolov, az kym mi to zo dna na den zrusilo a mozem hrat iba 8, kdezto na mojom PC mozem hrat aj 25, problem je ale v tom, ze ten stiha len asi 14. skusal som aj na inych pocitacoch, tak na dvoch som mohol hrat 25 a na jednom, ktory som uz skoro kupil som nainstaloval 888 poker a mohol som hrat len 8. cim to je? ako by som mohol hrat na notebooku 25 stolov? za radu velmi pekne dakujem
ak sa nemylim tak na 888 poker je od urcitej doby maximum 8 stolov
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.