$25 zadarmo na Coral Poker - bez depozitu!
Re: $25 zadarmo na Coral Poker - bez depozitu!
Napíš mi na ICQ 310 040 424 alebo skype stanley-pokerportal
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:V maili bolo napísané, že máš kontaktovať affiliata, to sme my a to si urobil, takže ja teraz zase píšem im. Uvidíme, čo sa podarí vybaviť.
Ok, ak od nich dostanes nejaku odpoved tak sa mi ozvi na mail: laky121@centrum.sk pripadne mi posli SS.
- Capo132
- Založený: Feb 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Stanley, a tie tickety pre nových hráčov do freerollu o 5OO, tie nedostaneme ?
A ešte, ako to funguje s RB na Coral poker ?
Dík
Dík
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
veyron2000 napísal:Stanley, a tie tickety pre nových hráčov do freerollu o 5OO, tie nedostaneme ?
Dík
O tom presne neviem, ale keďže ten no deposit sa pri prevode do pokrového klienta tvári ako prvý vklad a je k nemu aj bonus k prvému vkladu, tak zrejme všetci hráči dostanú aj vstupenky do týchto freerollov.
Čo sa týka rakebacku na Coral Pokri, počíta sa tam o niečo zložitejšie. Nieje tam bežný rakeback, že všetci hráči majú rovnaké percento, rakeback sa vypláca cez bonusy, ktoré si hráči kupujú a potom uvoľňujú. Zbieraš tam poker points, podľa toho koľko ich máš za mesiac sa dostaneš na určitý VIP stupeň, vďaka čomu máš viac VIP bodov (násobok poker points) a vieš si kupovať bonusy. Na najvyššom VIP stupni má tak hráč rakeback cez bonusy a nákupy ticketov do turnajov viac než 45%.
Informácie o tom nájdeš aj v recenzii Coral Poker
Môže to trochu miasť, takže ak niekto potrebujete pomôcť s výpočtom predpokladaného rakebacku cez tento VIP program Coralu, tak vám s tým môžem pomôcť, stačí ak mi napíšete akú rake cca za mesiac asi robíte. Prípadne ak robíte vysokú rake, je možné dojednať nejaké VIP podmienky, treba mi napísať súkromnú poštu alebo mail na stanley@pokerportal.sk
-
dakujem pokerportal, ste skveli!!!
- burila
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/0 krát
Stanley VII - tak peniaze uz su na ucte vdaka za tvoju pomoc
- Capo132
- Založený: Feb 2012
Capo132 napísal:Stanley VII - tak peniaze uz su na ucte vdaka za tvoju pomoc
Som rád, že to nakoniec dopadlo úspešne
Dnes o 20:00 sa hrá na Corali freeroll o $500 pre nových hráčov (New Players Freeroll). Všetci, ktorí dostali $25 zadarmo si môžu zahrať aj 4 freerolly pre nových hráčov o $500.
Gl večer
-
skvely software, akurat to pocas toho donkamentu trhalo a vypadol som tak, ze som ani nevidel river (pisalo ze disconnected a ked ma po par sekundach pripojilo, tak kartu mi ani neukazalo, nemam ani v HEM)
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Musím sa posťažovať nedá mi.
Odohral som niekoľko DoN Sit and Go turnajov a buď mám neskutočnú smolu, ale jednoducho na inej herni sa nestávali aby som prehrával až také % hand.
na 90% keď hrám nižší pár do all inu napr. 10 10 proti AJ a podobne protihráčovi niečo príde a naopak keď ja mám vysoké karty a súper môže mať aj 33 mne nepríde nič.
a najväčšie zabijáky sú moje A10 napr. proti súperovmu A3 keď na river mu z 10 posledných takýchto hier tá nižia karta príde.
Mám len na tejto herni jednoducho smolu?
Odohral som niekoľko DoN Sit and Go turnajov a buď mám neskutočnú smolu, ale jednoducho na inej herni sa nestávali aby som prehrával až také % hand.
na 90% keď hrám nižší pár do all inu napr. 10 10 proti AJ a podobne protihráčovi niečo príde a naopak keď ja mám vysoké karty a súper môže mať aj 33 mne nepríde nič.
a najväčšie zabijáky sú moje A10 napr. proti súperovmu A3 keď na river mu z 10 posledných takýchto hier tá nižia karta príde.
Mám len na tejto herni jednoducho smolu?
- ygrek
- Založený: Nov 2011
Kolko turnajov si odohral?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.