€5 na Pa***Poker zadarmo!

Diskusia o starých akciách pokrových herní.

€5 na Pa***Poker zadarmo!

Odoslaťod admin 29 Máj 2012 16:42

Diskusia k článku: €5 na Pa***Poker zadarmo!

Založte si od dnes do 23. júna (do 4:00 ráno) účet v herni Party Poker a dostanete na účet v tejto herni úplne zadarmo €5 bonus, pre zisk ktorého do herne nemusíte vkladať žiadne vaše peniaze! Stačí založenie účtu a peniaze sú vaše. Aby mohli byť peniaze pripísané na váš účet, treba do 14 dní od registrácie v herni vyplniť aj údaje v "cashier" (pokladni) a založiť si tak "real money account", teda účet, na ktorom je možné hrať o reálne peniaze (vklad pritom nutný nieje). Ak sa rozhodnete do herne vložiť aj vlastné peniaze, Party Poker vás odmení bonusom vo výške 100% až do $500, ktorý sa už ale bude na váš účet pripisovať postupne podľa toho, ako budete dostávať hráčske body za hru o reálne peniaze. Ešte raz však pripomíname, že prvý bonus vo výške €5 dostanete bez potreby vkladu do herne, len za založenie real money účtu a s týmito peniazmi môžete ísť okamžite ku stolom a pokúsiť sa ich rozmnožiť. Tento bonus je možné využiť len na nové účty a len raz pre jednu domácnosť. S bonusom môžete okamžite hrať a na umožnenie jeho výberu z herne stačí nahrať 40 PartyPoints. Na uvoľnenie bonusu pre cashout majú hráči čas 90 dní od jeho pripísania.
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: €5 na Pa***Poker zadarmo!

Odoslaťod Stanley VII 07 Jún 2012 17:29

Podľa informácií, ktoré práva prišli od Party Poker táto akcia bohužiaľ končí a na novozaložené účty už 5 eur pridávať nebudú.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: €5 na Pa***Poker zadarmo!

Odoslaťod Quasimodo 07 Jún 2012 17:38

Snazil som sa zaregistrovat na tuto stranku,ale stale mi po zadani kodu vyskakoval eror,tak som sa na to,
Quasimodo

Založený: Máj 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Naspäť na Akcie poker herní

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!