Kvalifikujte sa na Bratislava Open
Počet príspevkov: 35 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kvalifikujte sa na Bratislava Open
Urcite bude presunuty, dame vediet hned ako budeme vediet viac...
-
admin - Príspevky: 22438
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
B**n uz ide.. Bratislava open cancelled
- Mr.MaSka
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravim na kedy bude turnaj presunuty ?
- adam3c
- Založený: Mar 2010
hey tentovic ci jako sa volas a co ked mam 16r .. vadi ty uz si mal davno vypadnut ked si to odpalil na K6 tak tu nerob ze si nejaky king .. no porazilo ta decko .. a k tomu ja som to hral za brata ktory isiel do BA .. keby ty na 6 nedosla tak si SIT OPEN :-) :-)
- adam3c
- Založený: Mar 2010
Nejake novinky?
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
admin napísal:Urcite bude presunuty, dame vediet hned ako budeme vediet viac...
nazadarek admin. Uz sa vie nieco blizsie ??
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Nahradny turnaj nebude
Cafte,
No nahradna kvalifikacia sa uz urcite nestiha. Je nam to luto, prepacte. Raz za cas nieco robia so softverom a akurat tam mame vzdy turnaj..... Spravime nejaky nahradny turnaj mozno. Urcite ale spravime kvalifikacie na podobne turnaje.
Bol som do turnaja regnuty, takze predpokladam, ze vsetkym ako mne sa vratili peniaze. Cize nikto by nemal byt stratovy.
Este raz prepacte, ale nahadny turnaj nebude.
No nahradna kvalifikacia sa uz urcite nestiha. Je nam to luto, prepacte. Raz za cas nieco robia so softverom a akurat tam mame vzdy turnaj..... Spravime nejaky nahradny turnaj mozno. Urcite ale spravime kvalifikacie na podobne turnaje.
Bol som do turnaja regnuty, takze predpokladam, ze vsetkym ako mne sa vratili peniaze. Cize nikto by nemal byt stratovy.
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Nahradny turnaj nebude
016roy napísal:Cafte,
Smutna sprava. B**n je pre mna dead 4ever
Do buducnosti by bolo mozno vhodne taketo kvalifikacne turnaja uskutocnit skor aby pri pripadnom zruseni turnaja bola nejaka casova rezerva
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Co s pripadom ked som vyhral ticket cez freeroll kvalifikaciu ?! Predpoklam, resp. aspon dufam, ze to bude vykompenzovane takisto ?! Islo sice o freeroll ale bol tam vyhraty ticket za 33$ ...
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
co sa da cakat od herne ktora sponzoruje kluby vypadavajuce v osemfinale ligy majstrov peniaze mi boli pripisane na ucet...
inak to co je za krasny napad robit udrzbu v stredu od siestej do deviatej? ako ked to bol nejaky naliehavy pripad ze sa neco pototo tak to pochopim, ale ked to bola nejaka normalna vec preco sa to nerobi o stvrtej rano?
inak to co je za krasny napad robit udrzbu v stredu od siestej do deviatej? ako ked to bol nejaky naliehavy pripad ze sa neco pototo tak to pochopim, ale ked to bola nejaka normalna vec preco sa to nerobi o stvrtej rano?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Počet príspevkov: 35 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.