PokerPortal kvalifikácie na SCOOP
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: PokerPortal kvalifikácie na SCOOP
Dnes som to zas uluckoval a to som prvú polhodinu nemohol rozchodiť net
Nakoniec nas bolo 14, kto nehral môže ľutovať, takto veľmi EV+ turnaj si len tak hocikde nezahráte... škoda, že mi minulotýždňový ušiel...
Nakoniec nas bolo 14, kto nehral môže ľutovať, takto veľmi EV+ turnaj si len tak hocikde nezahráte... škoda, že mi minulotýždňový ušiel...
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Ja som ho hral, ale tiež ľutujem, že som takto EV+ turnaj aj nedotiahol do dobrého konca .
Škoda, že som vyletel pred finálovým stolom skôr ako som stihol kúpiť add-on Aj som rozmýšľal, či ten jeden rebuy kúpim hneď nech mám lepší stack, alebo si radšej nechám rezervu. Asi som mal radšej nechať rezervu. Aj keď po boji je každý generálom Inokedy zase možno bude lepšie, keď si kúpim hneď. Minule hral Palo1973 a videl som, že kúpil hneď, tak som ako fish od sharka odkukal, že to je asi teda lepšie
Ako hráte turnaje s 1 možným rebuy ostatní? Hlavne ak je takto fajn added. Kúpite radšej rebuy hneď a hráte s väčším stackom, alebo radšej necháte rezervu?
Škoda, že som vyletel pred finálovým stolom skôr ako som stihol kúpiť add-on Aj som rozmýšľal, či ten jeden rebuy kúpim hneď nech mám lepší stack, alebo si radšej nechám rezervu. Asi som mal radšej nechať rezervu. Aj keď po boji je každý generálom Inokedy zase možno bude lepšie, keď si kúpim hneď. Minule hral Palo1973 a videl som, že kúpil hneď, tak som ako fish od sharka odkukal, že to je asi teda lepšie
Ako hráte turnaje s 1 možným rebuy ostatní? Hlavne ak je takto fajn added. Kúpite radšej rebuy hneď a hráte s väčším stackom, alebo radšej necháte rezervu?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
tiez som hral....a posral som to, i ked po tom ako som callol 3bet push na flope som sice mal viac ako super ale ten mal 15outs a hned turn ma poslal do pecka
to ze to je re-buy som si vsimol az neskor
inak kazdy re-buy turnaj hravam tak ze hned kupujem na zaciatku a hram s vacsim stackom, hra sa mi tak o dost lepsie......
to ze to je re-buy som si vsimol az neskor
inak kazdy re-buy turnaj hravam tak ze hned kupujem na zaciatku a hram s vacsim stackom, hra sa mi tak o dost lepsie......
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
.ja ked som to hral naposledy tak som si zas myslel ze je to neobmedzeny rebuy, a to ze je to len jeden som zistil az ked ma to z toho turnaja vyhodilo inak tiez hravam vsetky rebuy turnaje s rebuyom na zaciatku, a zaskrtnutym autoaddonom
-
hegides - Príspevky: 838
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.ja ked som to hral naposledy tak som si zas myslel ze je to neobmedzeny rebuy, a to ze je to len jeden som zistil az ked ma to z toho turnaja vyhodilo inak tiez hravam vsetky rebuy turnaje s rebuyom na zaciatku, a zaskrtnutym autoaddonom
Ja to robim tak isto. Ked sa hra napr. 5$ 1R/A tak to beriem ako turnaj s 15$ buyinom.
Vcera som bol na FT chvilu chipleader, nakoniec 4.miesto, busto v jednej ruke s devilom. Nacala ma ta prehrata preflop tocka AJ vs. AT , potom uz to islo rychlo. Ale dobry turnaj, dik, len ta vyplatna struktura je nejaka divna.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Dnes o 20:00 sa opäť hrajú PokerPortal kvalifikácie na SCOOP, freeroll kvalifikácia len pre registrovaných cez PP a $5.5 kvalifikácia na heslo. Obe majú k prizepoolu pridaný ticket v hodnote $109.
Na freerolle zatiaľ 39 ľudí, na $5.5 buy-ine iba 7!, takže zatiaľ super value
Na freerolle zatiaľ 39 ľudí, na $5.5 buy-ine iba 7!, takže zatiaľ super value
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.