Privátna DOXXbet free liga pre začiatočníkov!
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Privátna DOXXbet free liga pre začiatočníkov!
Zatial nemame ziadne informacie co sa stalo, dame nastavit nahradny turnaj na buduci tyzden (nastavenie turnaja trva par dni, neda sa to hned samozrejme), o novom termine vas budeme informovat v kratkych spravach, pravdepodobne turnaj bude v piatok 20.4.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Zatial nemame ziadne informacie co sa stalo, dame nastavit nahradny turnaj na buduci tyzden (nastavenie turnaja trva par dni, neda sa to hned samozrejme), o novom termine vas budeme informovat v kratkych spravach, pravdepodobne turnaj bude v piatok 20.4.
piatok je velmi zly termin... ved urobte rebricek z 15 turnajov a hotovo
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Hmm, to je tiez moznost, spravit rebricek bez tohto turnaja, je niekto proti?
- vlade
JJ , 1 deň turnaja veľa nezaváži a nemusíte si robiť zbytočne starosti Súhlasím
- Cikinko7
- Založený: Mar 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ten piatok je celkom v pohode, niekto ziska, niekto strati. Je lepsie, ked sa to dohra cele..
Suhlasim.
Suhlasim.
- Andrewh
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Mal by sa odohrat cely turnaj. Neviem aku mate zmluvu, ktoto financuje, ale je tam aj 30 Euro a skoda ich nevyplatit hracom.
Caute
Caute
- Waldo21
- Založený: Apr 2011
Ja som vzdy za diskusiu a uvitam kazdy nazor. Som rad ked sa vyjadri co najviac ludi. Musime sa k niecomu dopracovat co najskor, aby nam (v pripade ze to bude potrebne) v herni stihli nastavit novy turnaj.
Takze moznosti su:
1. Nahradny turnaj v piatok
2. Ziadny nahradny turnaj a bodovanie sa urobi po 15 turnajoch (ten jeden zruseny sa odignoruje)
3. 2 turnaje naraz vo stvrtok, kazdy samostatne bodovany (asi nie velmi vhodne pre zaciatocnikov pre ktorych je liga urcena)
4. Turnaj vo stvrtok bude mat vyssiu garanciu (50€ namiesto povodnych 25€), bodovat sa bude len ako klasicky turnaj
Vyjadrite sa prosim komu to neni jedno aby sme to nejako uzavreli / dali nastavit
Takze moznosti su:
2. Ziadny nahradny turnaj a bodovanie sa urobi po 15 turnajoch (ten jeden zruseny sa odignoruje)
3. 2 turnaje naraz vo stvrtok, kazdy samostatne bodovany (asi nie velmi vhodne pre zaciatocnikov pre ktorych je liga urcena)
4. Turnaj vo stvrtok bude mat vyssiu garanciu (50€ namiesto povodnych 25€), bodovat sa bude len ako klasicky turnaj
Vyjadrite sa prosim komu to neni jedno aby sme to nejako uzavreli / dali nastavit
- vlade
vlade napísal:Ja som vzdy za diskusiu a uvitam kazdy nazor. Som rad ked sa vyjadri co najviac ludi. Musime sa k niecomu dopracovat co najskor, aby nam (v pripade ze to bude potrebne) v herni stihli nastavit novy turnaj.
Takze moznosti su:
vyjadrujem sa v mene zaciatocnicky: 3 alebo 4
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Ja som tiez za to aby sa to nekomplikovalo, vo stvrtok dame free o 50€, bodovanie klasicke, akurat sa bude viac vyhravat. Myslim ze to je dost spravodlive pre vsetkych, nikto nebude o nic ukrateny.
- vlade
takisto 4. možnost bude podla mna najobjektívnejšia...predsa v piatok večer už poniektorí hraju live...
- Lachy
- Založený: Máj 2010
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.