Privátna DOXXbet free liga pre začiatočníkov!

Diskusia o starých akciách pokrových herní.

Re: Privátna DOXXbet free liga pre začiatočníkov!

Odoslaťod vlade 12 Apr 2012 18:44

Zatial nemame ziadne informacie co sa stalo, dame nastavit nahradny turnaj na buduci tyzden (nastavenie turnaja trva par dni, neda sa to hned samozrejme), o novom termine vas budeme informovat v kratkych spravach, pravdepodobne turnaj bude v piatok 20.4.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod rafi 12 Apr 2012 21:21

vlade napísal:Zatial nemame ziadne informacie co sa stalo, dame nastavit nahradny turnaj na buduci tyzden (nastavenie turnaja trva par dni, neda sa to hned samozrejme), o novom termine vas budeme informovat v kratkych spravach, pravdepodobne turnaj bude v piatok 20.4.

piatok je velmi zly termin... ved urobte rebricek z 15 turnajov a hotovo
rafi

Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

Odoslaťod vlade 12 Apr 2012 21:29

Hmm, to je tiez moznost, spravit rebricek bez tohto turnaja, je niekto proti?
vlade

Odoslaťod Cikinko7 13 Apr 2012 09:12

JJ , 1 deň turnaja veľa nezaváži a nemusíte si robiť zbytočne starosti :) Súhlasím
Cikinko7

Založený: Mar 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Andrewh 13 Apr 2012 09:56

Ten piatok je celkom v pohode, niekto ziska, niekto strati. Je lepsie, ked sa to dohra cele..
Suhlasim.
Andrewh

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Waldo21 13 Apr 2012 10:17

Mal by sa odohrat cely turnaj. Neviem aku mate zmluvu, ktoto financuje, ale je tam aj 30 Euro a skoda ich nevyplatit hracom.
Caute
Waldo21

Založený: Apr 2011

Odoslaťod vlade 13 Apr 2012 10:33

Ja som vzdy za diskusiu a uvitam kazdy nazor. Som rad ked sa vyjadri co najviac ludi. Musime sa k niecomu dopracovat co najskor, aby nam (v pripade ze to bude potrebne) v herni stihli nastavit novy turnaj.

Takze moznosti su:
1. Nahradny turnaj v piatok
2. Ziadny nahradny turnaj a bodovanie sa urobi po 15 turnajoch (ten jeden zruseny sa odignoruje)
3. 2 turnaje naraz vo stvrtok, kazdy samostatne bodovany (asi nie velmi vhodne pre zaciatocnikov pre ktorych je liga urcena)
4. Turnaj vo stvrtok bude mat vyssiu garanciu (50€ namiesto povodnych 25€), bodovat sa bude len ako klasicky turnaj

Vyjadrite sa prosim komu to neni jedno aby sme to nejako uzavreli / dali nastavit ;)
vlade

Odoslaťod rafi 13 Apr 2012 16:21

vlade napísal:Ja som vzdy za diskusiu a uvitam kazdy nazor. Som rad ked sa vyjadri co najviac ludi. Musime sa k niecomu dopracovat co najskor, aby nam (v pripade ze to bude potrebne) v herni stihli nastavit novy turnaj.

Takze moznosti su:
1. Nahradny turnaj v piatok
2. Ziadny nahradny turnaj a bodovanie sa urobi po 15 turnajoch (ten jeden zruseny sa odignoruje)
3. 2 turnaje naraz vo stvrtok, kazdy samostatne bodovany (asi nie velmi vhodne pre zaciatocnikov pre ktorych je liga urcena)
4. Turnaj vo stvrtok bude mat vyssiu garanciu (50€ namiesto povodnych 25€), bodovat sa bude len ako klasicky turnaj

Vyjadrite sa prosim komu to neni jedno aby sme to nejako uzavreli / dali nastavit ;)

vyjadrujem sa v mene zaciatocnicky: 3 alebo 4
rafi

Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

Odoslaťod vlade 13 Apr 2012 16:35

Ja som tiez za to aby sa to nekomplikovalo, vo stvrtok dame free o 50€, bodovanie klasicke, akurat sa bude viac vyhravat. Myslim ze to je dost spravodlive pre vsetkych, nikto nebude o nic ukrateny.
vlade

Odoslaťod Lachy 13 Apr 2012 17:26

takisto 4. možnost bude podla mna najobjektívnejšia...predsa v piatok večer už poniektorí hraju live... ;)
Lachy

Založený: Máj 2010

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Akcie poker herní

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!