Privátne freebuy turnaje o $150!
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Privátne freebuy turnaje o $150!
ak som sa dnes zaregistroval cez PP...mam moznost ho dnes hrat?..kedze registrovat mi nejde..alebo..ako si overim..ci som sa registroval spravne?..dakujem
- adamesSK
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Je mozne ze im to nejaky cas trva kym ta priradia do toho zoznamu, priznam sa, toto zatial neviem, je to takto nastavene prvy krat (malo by to tak byt uz stale). Kazdopadne overenim tej registracie cez support nic nestratis...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ja som sa registroval pred 2 tyzdnami a nemozem sa prihlasit da sa to djaak overit ci som sa dobre registroval cez pp ps nickname j.pokrovsky
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Overit sa to da iba cez support P****Stars bohuzial, my to pozriet nevieme
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
fak mi to nejde som si chcel zahrat ale mam pocit ze som sa registroval cez pokerportal
- marek63
- Založený: Feb 2008
Ak som sa dnes regol tak musim cakat 1 tyzden teraz na tu vstupenku? alebo ako admin vysvetlit!!!!
- HyDrO_PP
- Založený: Nov 2011
HyDrO_PP napísal:Ak som sa dnes regol tak musim cakat 1 tyzden teraz na tu vstupenku? alebo ako admin vysvetlit!!!!
Skús napísať na support@P****Stars.com otázku, že si chcel hrať turnaj PokerPortal $150 Freebuy so začiatkom o 20:00 CET 21. novembra a nešla ti registrácia. Že si sa registroval v herni P****Stars preklikom cez PokerPortal.sc, či by ti mohli skontrolovať ku ktorej stránke je viazaná tvoja registrácia.
Oni ti napíšu, či tvoja registrácia prešla cez PokerPortal v P****Stars správne, PokerPortal to bohužiaľ nemá možnosť skontrolovať sám.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.