Sútaž o free buy in na 100k turnaj v All in klube
Re: Sútaž o free buy in na 100k turnaj v All in klube
a btw jaky je buyin na ten freez?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
trikoza napísal:dat to tomu kto mal viac ako 1 prispevok a bol najblizsie... to znamena renegade ak spravne pocitam
+1, nie je o com, vitazom je renegade
iggy napísal:co sa tyka Allinu tak je tam samozrejme maslo na ich strane ale ano stane sa tak jak zdy a vsade proste info utece ale ludia su to ochotny akceptovat ak sa to rozumne riesi ALE KDE JE ADEKVATNA REAKCIA ZO STRANY KLUBU KED IDE JASNE O PODVOD ????????????????????????????????????????? asi tolko chcel som dnes na ten freez ist ale uprimne vcera vecer som stratil chut.
Igor, predychaj to a ukaz sa...
palo1973 napísal:nechapem ako sa niekto moze takto znizit,ze oklame v podstate vsetkych,a este je aj taky "rozumny",ze tam hodi tesne pred uzavierkou presne cislo
Palo, renegade napisal 1215, co je o jedno vedla, cize nemali inu moznost ako dat presne ak to chceli vyhrat...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-aha to som nevedel,ze rene trafil takmer presne,podstatnejsie je vsak,ze su to PODVODNICI
-a teraz by bolo chlapske napisat sem druhy prispevok kaki,sorry chalani,vzdavam sa toho v prospech renegata
-a teraz by bolo chlapske napisat sem druhy prispevok kaki,sorry chalani,vzdavam sa toho v prospech renegata
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vyhra pre renegada !
btw aj keb neslo o podvod nesuhlasim s jednoprispevkovymi vyhercami . Je to sutaz diskutujucich.
btw aj keb neslo o podvod nesuhlasim s jednoprispevkovymi vyhercami . Je to sutaz diskutujucich.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Tak nech tam ide renegade, vzdavam sa toho v prospech jeho, leb vidim ze sa tu strhla prudka diskusia, ktora sa mi nechce citat ale viem si predstavit o com asi je. Je marne presviedcat niekoho ze som to tipol, lebo takato sutaz dava priestor jednak mat viac uctov, co zznamena vseci co hlasovali a bol to ich prvy prispevok boli ludia uz zaregistrovany, dalej informacia kolko clenov ma allin nie je az taka tajna a priblizne cislo vedelo minimalne 5 - 6 ludi vratane mna.
Na vysvetlenie:
viem priblizne cislo.... mam dva ucty a vidim ze uz bolo 1215 a 1249 myslim, tak si dam cisla 1216 a 1248, to bol moj podvod, priznavam sa a vzdavam sa vsetkeho, lebo som zabudol ze vsetci ostatni su tu "cestni a nikdo nikdy nevyuzil chyby v pravidlach nikdy neopisoval ani nikdy neklamal...... "
Na vysvetlenie:
viem priblizne cislo.... mam dva ucty a vidim ze uz bolo 1215 a 1249 myslim, tak si dam cisla 1216 a 1248, to bol moj podvod, priznavam sa a vzdavam sa vsetkeho, lebo som zabudol ze vsetci ostatni su tu "cestni a nikdo nikdy nevyuzil chyby v pravidlach nikdy neopisoval ani nikdy neklamal...... "
- Kaki
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
slovo chlapa,klobuk dole
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
1zart1 napísal:Kaki posting.php?mode=reply&f=99&t=2065#
Chcel som pridat smailika, len som to skopal
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:1zart1 napísal:Kaki posting.php?mode=reply&f=99&t=2065#
Chcel som pridat smailika, len som to skopal
jedna z vyhod tohto fora je, ze si mozes upravovat svoje prispevky, takze ked sa nieco nepodari, mozes to skusit opravit
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlado teraz si vsetcia tipujuci upravia svoj prispevok a daju tam spravne cislo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.