freeroll na WSOP Europe
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
London Eye
Přeložit "All qualifiers and direct buy-ins through B**fair will be offered the opportunity to experience one of London's most famous tourist attractions - in style. We've secured pods on the London Eye with champagne service All qualifiers and direct buy-ins through B**fair will be offered the opportunity to experience one of London's most famous tourist attractions - in style. We've secured pods on the London Eye with champagne service " jako "Každý hráč, ktorý sa dostane na WSOPE cez B**fair Buy-in turnaj bude mať možnosť ubytovania na Champagne London Eye, kde je zabezpečený kompletný servis" je docela dobrej joke; bydlet v londoneye.com je totiz docela na pobliti :-D
- DuSheen
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: London Eye
Ja si myslim ze tam nejde o ubytovanie ale ze hraci budu mat moznost PRESKUMAT, mat moznost navstivit jednu z najvacsich atrakcii Londyna a to je London of Eye.
Neviem kde tam vidis ubytovanie :-$
Neviem kde tam vidis ubytovanie :-$
- bedlak
Re: DuSheen
http://promo.B**fair.com/gmd/test/_cz/why-qualify.php
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Re: DuSheen
len dodam, ze som to upravoval z ceskeho jazyka ty pan anglictinar a kedze ti na tom slove tak strasne zalezalo, opisal som to teraz uz uplne presne
- 016roy
Re: Re: Re: DuSheen
Ach jaj, ja som len napisal ze byt ubytovani na tom Eye je asi nonsens, nie utok na tvoje trasnlatorske schopnosti. O nic nejde. Len DuSheen to tam trikrat pastol ako keby neviem co.
No offence;-)
No offence;-)
- bedlak
Re: Re: Re: Re: bedlak
jj jasne beriem...v pohode, ved ja som nereagoval ani na teba...a keby aj daco, tak ja som to aj tak neprekladal z anglictiny, takze pohoda fakt...okrem toho aj keby aj ano, "nieco" viem aj o nej, bol som par mesiacov v anglicku a dokonca som robil projektanta v holandsku kde som sa dorozumieval anglictinou...
len chytat za slovicka, o to mi islo, ale nereagoval som na Teba, fakt pohoda...dolezite je ze je to dobra akcia a B**fair je sponzorom toho a su u nich skvele kvalifikacie na to...takze aj keby neboli WCka zo zlata, ale len zo striebra :) tak je to myslim jedno...
GL bedlak :)
len chytat za slovicka, o to mi islo, ale nereagoval som na Teba, fakt pohoda...dolezite je ze je to dobra akcia a B**fair je sponzorom toho a su u nich skvele kvalifikacie na to...takze aj keby neboli WCka zo zlata, ale len zo striebra :) tak je to myslim jedno...
GL bedlak :)
- 016roy
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.