emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjaykov only the strong will continue blog

Odoslaťod mr_kaktus 11 Aug 2010 11:32

kokos teraz som si kukol spoiler v tej prvej ruke a dostal som silne nutkanie prejst na LA :D neviem ci ti tam casom nepridem robit zle na nejaku NL 40 :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod emjayko 16 Aug 2010 19:06

deti moje tyzden vas nebudem otravovat idem na liptovsku maru na chatu, popravde sa mi nechce ani odist lebo som vstrede cohosi co podozrievam ze je upswing ale tak snad to po oddychu bude este lepsie :D :gl: vsetkym
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod emjayko 23 Aug 2010 18:38

minule som tu niekde zachytil diskusiu a grafy o redline tak sa aj ja pochvalim svojim uspechom co som dnes dosiahol :D u mna je to rarita kedze cervena ma vzdy opusti uz pri zaciatku session a nikdy nema nejako tendenciu sa vratit + to ze je to lucky ace hral som nl20
Prílohy
where´s ma red line.jpg
where´s ma red line.jpg (125.31 ) Zobrazená 3182 krát
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod dzejkej 23 Aug 2010 19:39

Hehe, gratz :)!

Ta diskusia bola v mojom blogu a odvtedy som dostal trosku na drzku a moja cervena to neprezila, ale tak mal som nieco nad 4K ruk stupajucu cervenu a poznacil som si to aj do dennicka! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 23 Aug 2010 19:51

kks parada :Bravo:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod emjayko 25 Aug 2010 09:56

Easy game vol. 1 Balugawhale
okey tak som sa konecne dokopal zavesit sem tu moju prelozenu knihu
knihu som sa snazil spravit co najlepsie podla svojich moznosti a schopnosti nie je to ziaden profesionalny preklad, moja anglictina vobec nie je na nejakej prekladatelskej urovni cize ak su tam nejake chyby tak sa vam ospravedlnujem, taktiez sa tam urcite vyskytne niekolko gramatickych chyb ale makal som natom sam a tak proste komu sa nepaci nech to necita nikoho nenutim :) dalej, som knihu trosku skratil vynechal som cast o headsupe, mne samemu sa to nechcelo prekladat kedze toho bolo dost a myslim ze by to ani nemalo nejaku velku odozvu kedze zas tak vela hu hracov tu neni a tych par co tu je si to urcite sami lahko prelozia ked budu chciet :)
este by som chcel povedat ze je to taky mix slovensko- anglickych vyrazov, ale nic zlozite vsetko to co sa pouziva aj tu na fore, proste ked sa mi tam lepsie hodil anglicky vyraz tak som tam dal ten ked slovensky tak ten...
toť asi vsetko z mojej strany ak by ste mali nejake pripomienky kludne mi to napiste sem do blogu
so enjoy: http://www.megaupload.com/?d=E3PPJ1Q0
http://ulozto.sk/5663561/lahka-hra-balugawhale.pdf
Naposledy upravil emjayko dňa 25 Aug 2010 11:44, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od emjayko poďakovali - 8:
Drobec37, dzejkej, Horsey7, jarozz2, Kominak, matiapag, tucniak, vlade
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 11:40

Pls, mohli by ste to niekto uploadnut na nejaky iny portal? ulozto.sk, edisk.sk a podobne? Lebo tu mi stale pise ze "download limit exceeded" :(
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod emjayko 31 Aug 2010 13:08

August 2010
Ani neviem co mam napisat k tomuto mesiacu asi len jednym slovom ze parada, za cely mesiac som mal mozno tri minusove dni inak vsetko pohodicka takto nejako si to predstavujem, hral som vacsinou nl20 a par tisíc ruk nl30, som rad ze som udrzal aspon taky objem aky som udrzal kedze som zase znacnu cast mesiaca stravil kade tade bez internetu a musel som to potom dohanat... studia bolo tento mesiac pomenej lebo som stale leniva bzdocha ale aspon na zaciatku mesiaca som sa nutil postovat ruky a pozerat videa, stale citim ze ta hra este neni ono, vzdy sa najdu nejake spoty kde som strateny, neviem no citim sa na lucky byt medzi slepymi jednooky kral
Ciele na dalsi mesiac mam hrat uz iba nl30, 20ku vynimocne ked nebudu dobre stoly rano alebo tak, nechal som si safety 45BI na nl30 cize to by mala byt pohoda, studium aspon tolko co tento mesiac, a objemovo by to malo byt lepsie kedze tento mesiac by som mal byt skoro cely doma takze by som si rad siahol na gold status na lucky...
Tak teda results + graf:
Nl20 +830
Rakeback +150
Bonus +20
Cize suma sumarum som to dnes posledny den v mesiaci zaokruhlil na peknych gulatych +1000 usd
Velmi ma tesi moja cervena za poslednych 10k ruk ked je v podstate even co som este asi v zivote nemal, ze by grindcorove videa? :D
Prílohy
08-2010 sd.jpg
08-2010 sd.jpg (134.4 ) Zobrazená 2808 krát
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod marjan556 31 Aug 2010 13:16

emjayko napísal:ze by grindcorove videa? :D

Obrázok
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod Horsey7 31 Aug 2010 13:43

najz :good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!