mozno ste si vsimli, mozno nie ze som sa tento mesiac nejako odmlcal... ked tak som sa zapajal len do nejakych diskusii mimo pokru, dovod to ma jednoduchy ba az prachsprosty moj prvy velky downswing... chcel som hrat od zaciatku mesiaca uz len nl30 ale samozrejme ako to pri prechodoch byva fackalo ma kade tade... znechutenie z hry sa stupnovalo den za dnom az ked som si v polke mesiaca povedal ze si dam tyzden pauzu prejdem na nl20 snad sa to zlepsi... prd velky makovy sa zlepsil facka ma aj tam ako sa len da a uz to fest negativne ovplyvnuje moju hru insta som do 10tich minut v tilte po tom co to zapnem a nejaky moron na mna dotiahne fd alebo hocico.. kazdy den ma rovnaky priebeh za par sto ruk prehram dva tri BI, rodina sa ma pyta preco vychadzaju z mojej izby same pejorativa a tym to konci... uvedomujem si ze hram uz c game... a sak co vam budem rozpravat pozrite sa sami na graf (tucniak viem ze nemam pozerat ev ale tato je taka hnusna ze sa nou musim pochvalit
)
kedze uz som psychicky na tom dost zle, a mam pocit ze sa z toho uz snad ani nevyhrabem, tak sa na vas chlapci zlati baculati obraciam s prosbou ci je niekto ochotny si dat so mnou sweatku a trochu ma pokusit nakopnut, povedat mi ze som neni az taka fish
trochu ma zdzubat za moju zlu hru a dat nejaku radu ohladom psychiky... ked si niekto najde cas tak budem rad