Proc proboha kdyz clovek mesic hraje aby se konecne v srackach vyhrabal ze sracek musi shot vypadat asi takto?
Pokazde kdyz mam KK, tak bud vsichni na open- fold pre nebo jdu na vzorce 5K hand neomylne 3x do AA. Kdyz uz flopnu set 22 tak na 4 6 2 boardu je proti me villain s 35 . Plus dalsi flople sety vzdy konci na turnute nebo rivernute barve ...
Sranda na tom je, ze ted hraji asi nejlepe co jsem kdy hral, ale nejde to a nejde... Mam hroznou chut hrat, citim, ze to dokazu bezpecne beatovat, jenze tento mesic zapnu session a po 25 minutach jsem vybavenej A na 32K NL10 hands a 8K 25 NL hands mit ev gap 250 dolaru neni taky zrovna pohodicka ..
Vymaž si winnings "políčko" z HEMu a na konci každého mesiaca máš dovolené si raz pozrieť, ako si na tom a si vybavený 5k na ZOOMe nič neznamená..Ja tiež runujem zle, ale nebolí to tak veľmi, akoby som mal dovolené pozerať sa na results, takže po chvíli na to zabudnem a idem ďalej
No u shotu ty winnings aspon trochu sledovat musim V HEMu je nesleduju, jenze mam nastaveny v tiltbreakeru stoploss na 3 BI a kdyz te to kopne po tech 20 minutach, tak to holt registrujes ,no a kdyz te to takto kopne 3x za posledni 3 session ...
oops, my bad. preto nemam stoploss. Ked vidim, ze sa necitim dobre, tak to sam vypnem. Schvalne dnes v noci, ked pridem z vonka, tak ti poslem moj graf z dnesneho dna. Urcite som v zelenych cislach, ale tie swingy proste no fun.. preto je najlepsie mat safe BR, kde mozes uplne ignorovat vysledky a sustredit sa iba na hru
Po neuspesnem shotu jsem se presunul zpet na NL 10, kde to porad nefunguje . Nevytocim nebo nevyhraju ani h...o,. Ale bojuju ! Kvuli varianci jsem se rozhodl, ze budu hrat 4 stoly rushe, jinak se z toho downu nikdy nedostanu.
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with Q A UTG raises to $0.35, MP calls $0.35, 1 fold, Hero calls $0.35, 2 folds
Flop: ($1.20) J A 5(3 players) UTG bets $0.40, MP raises to $1.20, Hero calls $1.20, UTG raises to $3, MP raises to $9.81, Hero raises to $22.70, UTG calls $8.74 all in
Turn: ($34.49) K(3 players - 1 is all in)
River: ($34.49) 9(3 players - 1 is all in)
Final Pot: $34.49 Hero shows Q A UTG shows J J MP shows J A Hero wins $3.67 Hero wins $29.10 (Rake: $1.72)
no nejaky terno moneymaker spot to nebude po tom, co si dostal 3bet a 4bet na flope ich range su velmi jednoducho definovatelne a ty mas 25% equity vacsinu casu s tvojou FD, Kedze s Qd znizujes pocet combodraws, ktore mozu mat oni v range a oni tu velmi nebudu overplayovat AT a pod. kazdopadne gratz k vyhre 350bb potu
Tak bylo mi jasne, ze jsem na flopu behind, kdyz ani jeden z nich nebyl spatnej hrac a prubeh akce byl jaky byl. Jen asi v tomto zivote a vesmiru nejsem schopny takovy spot foldnout .