73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod Chlpo1989 06 Apr 2010 18:01

meomir napísal:Som rozmyslal medzi P****Stars a FTP. Neviem sa rozhodnut.

Co ocakavas od herne?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod meomir 06 Apr 2010 18:05

Ze ked mam sancu 80% na 20%, tak to nemam z 10pripadov 8krat prehrat!!! To by stacilo na zaciatok :good:

Ale naozaj. Ja hravam len na Bwine, tak neviem, kde je aka vyhoda...
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod meomir 12 Apr 2010 08:26

Takze som presiel na P****Stars.

Co ma zaujalo, tak som nasiel SNG za 1.15$ a potom len za 5.50$ Nie je nieco este medzi?

Hra (len limit NL5 - 6max. skusam) je ina od hry na Bwine. Pri hre BB 0.05 je max BI 10$ to je 200xBI ma bwine to bolo len 100xBI.
Hra max 6.ludi na Bwine je 5 max. Trochu sa musim prisposobit, na Bwine vacsinou nebol plny stav (2-3 ludia).
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod 2xjimbim 12 Apr 2010 08:51

meomir napísal:B**n si asi robi dobry den so mna. Lebo ja som uz asi v SUPER-TILTE.

Som rozmyslal medzi P****Stars a FTP. Neviem sa rozhodnut.

FT nedoporucujem...teda aspon u mna neuveritelne handy..keby som mal AA a na flope dalsie dve urcite prehram s royal flush...proste neviem ale uz mam podozrenie ze to nie je s kostolnym poriadkom :wall: :D v kazdom pripade si myslim ze ked strkat peniaze do pokru tak live....online herne su na to aby zarabali a tie pribehy o vyhratych milionoch a tisicoch za vikend no neviem strategia reklamy na privolanie dalsich a dalsich hracov je postavena aj na takychto pribehoch :P
Obrázok používateľa
2xjimbim

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 12 Apr 2010 09:04

2xjimbim napísal:
FT nedoporucujem...teda aspon u mna neuveritelne handy..keby som mal AA a na flope dalsie dve urcite prehram s royal flush...proste neviem ale uz mam podozrenie ze to nie je s kostolnym poriadkom :wall: :D v kazdom pripade si myslim ze ked strkat peniaze do pokru tak live....online herne su na to aby zarabali a tie pribehy o vyhratych milionoch a tisicoch za vikend no neviem strategia reklamy na privolanie dalsich a dalsich hracov je postavena aj na takychto pribehoch :P

Porozpravaj nam o svojich obrovskych HH z ktorych toto mozes potvrdit...
Ja hram na Full Tilte a som maximalne spokojny. Som dlhodobo v pluse takze ja si myslim opak.

Dokaz to, co tvrdis. A svoje pribehy si nechaj ;)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod 2xjimbim 12 Apr 2010 09:48

Chlpo1989 napísal:
2xjimbim napísal:

Porozpravaj nam o svojich obrovskych HH z ktorych toto mozes potvrdit...
Ja hram na Full Tilte a som maximalne spokojny. Som dlhodobo v pluse takze ja si myslim opak.

Dokaz to, co tvrdis. A svoje pribehy si nechaj ;)

to si napisal akoze o com???? :shock: tak ako su rozdielny ludia su rozdielne aj osudy a pribehy ludi samotnych :o teda ak sa tebe dari, mne a tisicom dalsich sa nemusi....ked ty vies dobre skakat cez prekazky iny vie dobre utekat hore kopcom..chapes pointu macher??? napisal som svoje skusenosti s fulltiltom tak sa neber napredek a ked chces reagovat mal si napisat ze tebe sa tam dari a doporucujes a nie zaoberat sa mojim postom...mimochodom za tri dni som bol na FT v pluse 1.700$ a za dalsie tri dni som ich stratil na skoro nutz handach kde river prichadzal ako z rise zlych snov...mam nieco odohrate takze viem ako sa poker hra
Obrázok používateľa
2xjimbim

Odoslaťod tucniak 12 Apr 2010 10:16

a naucis ma to prosim?a budes pri tom mily? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod 2xjimbim 12 Apr 2010 10:25

tucniak napísal:a naucis ma to prosim?a budes pri tom mily? :)

skus sa spytat chlpa on je dlhodobo v pluse takze je odbornik :) ja som prehral v zivote viac ako som zarobil :D
Obrázok používateľa
2xjimbim

Odoslaťod Horsey7 12 Apr 2010 11:05

2xjimbim napísal:to si napisal akoze o com???? :shock: tak ako su rozdielny ludia su rozdielne aj osudy a pribehy ludi samotnych :o teda ak sa tebe dari, mne a tisicom dalsich sa nemusi....ked ty vies dobre skakat cez prekazky iny vie dobre utekat hore kopcom..chapes pointu macher??? napisal som svoje skusenosti s fulltiltom tak sa neber napredek a ked chces reagovat mal si napisat ze tebe sa tam dari a doporucujes a nie zaoberat sa mojim postom...mimochodom za tri dni som bol na FT v pluse 1.700$ a za dalsie tri dni som ich stratil na skoro nutz handach kde river prichadzal ako z rise zlych snov...mam nieco odohrate takze viem ako sa poker hra

Obrázok
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Chlpo1989 12 Apr 2010 11:24

2xjimbim napísal:to si napisal akoze o com????

To som reagoval na tvoj prispevok.

2xjimbim napísal:tak ako su rozdielny ludia su rozdielne aj osudy a pribehy ludi samotnych

Co s tym ma poker?

2xjimbim napísal:teda ak sa tebe dari, mne a tisicom dalsich sa nemusi

Ked hras poker, tak vies, ze to nie je o tom ci sa dari alebo nie.

2xjimbim napísal:ked ty vies dobre skakat cez prekazky iny vie dobre utekat hore kopcom...chapes pointu macher???

Ako tu uz bolo niekedy davno povedane: "mikrolimity vie beatovat aj simpanz za kilo bananov." Treba byt len trpezlivy.

2xjimbim napísal:napisal som svoje skusenosti s fulltiltom tak sa neber napredek a ked chces reagovat mal si napisat ze tebe sa tam dari a doporucujes a nie zaoberat sa mojim postom...

Ja som sa praveze chcel zaoberat tvojim postom.

2xjimbim napísal:mimochodom za tri dni som bol na FT v pluse 1.700$ a za dalsie tri dni som ich stratil na skoro nutz handach kde river prichadzal ako z rise zlych snov...mam nieco odohrate takze viem ako sa poker hra

Tebe tie dve vety davaju zmysel?
Doloz HH a uznam, ze mas pravdu :)

2xjimbim napísal:skus sa spytat chlpa on je dlhodobo v pluse takze je odbornik :) ja som prehral v zivote viac ako som zarobil :D

Nie som odbornik, zacal som pred par mesiacmi, takze sa radim medzi zaciatocnikov :) A to, ze taka ryba ako ja je dlhodobo v pluse o niecom svedci, narozdiel od teba, "co uz mas nieco odohrane a vies ako sa to hra." Rad by som to vedel aj ja :)
A to zvyraznene asi o niecom svedci...

Obrázok používateľa
Chlpo1989

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!