meomir napísal:Som rozmyslal medzi P****Stars a FTP. Neviem sa rozhodnut.
Co ocakavas od herne?
meomir napísal:Som rozmyslal medzi P****Stars a FTP. Neviem sa rozhodnut.
meomir napísal:B**n si asi robi dobry den so mna. Lebo ja som uz asi v SUPER-TILTE.
Som rozmyslal medzi P****Stars a FTP. Neviem sa rozhodnut.
2xjimbim napísal:
FT nedoporucujem...teda aspon u mna neuveritelne handy..keby som mal AA a na flope dalsie dve urcite prehram s royal flush...proste neviem ale uz mam podozrenie ze to nie je s kostolnym poriadkom v kazdom pripade si myslim ze ked strkat peniaze do pokru tak live....online herne su na to aby zarabali a tie pribehy o vyhratych milionoch a tisicoch za vikend no neviem strategia reklamy na privolanie dalsich a dalsich hracov je postavena aj na takychto pribehoch
Chlpo1989 napísal:2xjimbim napísal:
FT nedoporucujem...teda aspon u mna neuveritelne handy..keby som mal AA a na flope dalsie dve urcite prehram s royal flush...proste neviem ale uz mam podozrenie ze to nie je s kostolnym poriadkom v kazdom pripade si myslim ze ked strkat peniaze do pokru tak live....online herne su na to aby zarabali a tie pribehy o vyhratych milionoch a tisicoch za vikend no neviem strategia reklamy na privolanie dalsich a dalsich hracov je postavena aj na takychto pribehoch
Porozpravaj nam o svojich obrovskych HH z ktorych toto mozes potvrdit...
Ja hram na Full Tilte a som maximalne spokojny. Som dlhodobo v pluse takze ja si myslim opak.
Dokaz to, co tvrdis. A svoje pribehy si nechaj
tucniak napísal:a naucis ma to prosim?a budes pri tom mily?
2xjimbim napísal:to si napisal akoze o com???? tak ako su rozdielny ludia su rozdielne aj osudy a pribehy ludi samotnych teda ak sa tebe dari, mne a tisicom dalsich sa nemusi....ked ty vies dobre skakat cez prekazky iny vie dobre utekat hore kopcom..chapes pointu macher??? napisal som svoje skusenosti s fulltiltom tak sa neber napredek a ked chces reagovat mal si napisat ze tebe sa tam dari a doporucujes a nie zaoberat sa mojim postom...mimochodom za tri dni som bol na FT v pluse 1.700$ a za dalsie tri dni som ich stratil na skoro nutz handach kde river prichadzal ako z rise zlych snov...mam nieco odohrate takze viem ako sa poker hra
2xjimbim napísal:to si napisal akoze o com????
2xjimbim napísal:tak ako su rozdielny ludia su rozdielne aj osudy a pribehy ludi samotnych
2xjimbim napísal:teda ak sa tebe dari, mne a tisicom dalsich sa nemusi
2xjimbim napísal:ked ty vies dobre skakat cez prekazky iny vie dobre utekat hore kopcom...chapes pointu macher???
2xjimbim napísal:napisal som svoje skusenosti s fulltiltom tak sa neber napredek a ked chces reagovat mal si napisat ze tebe sa tam dari a doporucujes a nie zaoberat sa mojim postom...
2xjimbim napísal:mimochodom za tri dni som bol na FT v pluse 1.700$ a za dalsie tri dni som ich stratil na skoro nutz handach kde river prichadzal ako z rise zlych snov...mam nieco odohrate takze viem ako sa poker hra
2xjimbim napísal:skus sa spytat chlpa on je dlhodobo v pluse takze je odbornik ja som prehral v zivote viac ako som zarobil
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.