73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod meomir 13 Júl 2010 10:48

Tucniak WTF???

Vsak som ti napisal, ze co pises je ok a mas pravdu. Vsak je mi jasne , ze som si z 15Bi asi 9BI odprasil ja...
A su obdobia, ked nic nejde a naj hra je fold a nie all-in z nervov a niekedy je to opacne...
Hovorim, ze mi prislo obdobie, ked neslo a ma to totalne rozhodilo OPAT, kedy som prestal hrat svoji hru ( nechcem napisat A-game, silne slova) a som tiltil jak svina.

tucniak napísal:

dodatok:nemysli si, ze to co si pisal plati len pre teba:)..prave sa snazim movnut na nl200 a ked si po sebe pozriem session, tak obcas dobre gulam ocami. Co je horsie su ruky ze 5 sekund po odohrati nechapem, co som vlastne robil, teda skor preco. A to uz nejaku chvilku ten poker hram.. :) ..Boj so sebakontrolou je tazky lebo superom si sebe ty sam

Presne o tomto hovorim, ze ked pozriem svoje session, tak ma ide slak trafit. Proste po blbych situaciach(to su tie body co som vypisal) nejak stratim sebakontrolu a uz to ide. A myslim, ze toto ma najviac nastve...
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod tucniak 13 Júl 2010 11:00

tak co bolo na tom NECHUTNE?
v prvom poste si pisal nieco v zmysle ze aj ked odcitas tilt ako hrozne ti nejde a nic netriafas, v poslednom uz 2/3 Buyinov si odpalil ty.
Nechapem v com je problem, vies co je tvoja chyba, tak pracuj na odstraneni, pauza ani crying nepomozu. *pauza mozno ciastocne aby si to uvedomil, ale ty to uvedomene mas takze..* :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod meomir 13 Júl 2010 11:07

tucniak napísal:tak co bolo na tom NECHUTNE?

Ze si to tak splachol priamo. Mal si pravdu, to som ti aj napisal do zatvorky.

Mna hlavne hneva, ze 10000ruk hram ziskovu hru ( +20bb/100 az +40bb/100 na session) a potom si to odtiltim...
meomir

Odoslaťod emjayko 13 Júl 2010 11:09

imo si vytlac tucniakov avatar nalep si ho nad monitor a najblizsie ked budes mat chut tiltovat tak sa nanho pozri a prejde ta chut :D
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod meomir 13 Júl 2010 11:11

emjayko napísal:imo si vytlac tucniakov avatar nalep si ho nad monitor a najblizsie ked budes mat chut tiltovat tak sa nanho pozri a prejde ta chut :D

Tiez rozmyslam... Len neviem, ci by som sa nebal vobec sadnut k monitoru.
meomir

Odoslaťod tucniak 13 Júl 2010 11:18

tak neviem ako inac to napisat aby to malo rychly a zelany efekt:)
radia si tu ludia na zaklade solidarity naozaj staci jedno slovko a nikdy ti sem uz nenapisem, je to predovsetkym TVOJ blog..

ak sa chces velmi pobavit a najdi si moj blog a uplne prvy post v nom, niekto mi to minule linkoval a skoro som padol smiechom zo stolicky :D
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod meomir 13 Júl 2010 11:45

Tucniak, prispievaj dalej, v poho...

Je to na nervi, ked si clovek mesacny vysledok tiltne za 2-3session. Poker hravam pre zabavu a bavi ma (viac ked sa dari :D ).
Horsie je najst si dobry cas na neho. Mat pokoj a nebyt unaveny z roboty.

Moj BR som zalozil na 73centoch na bwine, potom som skusil PS pre down... Tam som vlozil 40euro a potom presunul som BR z bwinu na PS ( pre ten vstupny bonus ). Hravam NL5 aj ked celkovy BR by mi dovolil hrat aj NL20, nechcem, je to zbytocne, ked nedokazem hrat NL5... Chcem si na PS vybudoval novy BR len z povodnych 40euro (nesiahnut viac na BR z bwinu) a nieco vybrat z tej premie, lebo neverim, ze ju vyberiem celu...

Da sa povedat, ze som do pokru nic este neinvestoval a ciastocne som na to hrdy, ze som v zisku :D
Jedine ma hneva tato velka stagnacia... Co ziskam to vzapati stratim...

Uznavam a ked spatne pozeram, tak hram malo hand. Co sa vam zda ako kratka fluktuacia, je pre mna ovela dlhsie casove obdobie.
Ak mate blbe obdobie je kratsie ako moje v dnoch -- v handach rovnake.
meomir

Odoslaťod meomir 13 Júl 2010 12:04

Velka stagnacia = od zaciatku roka de-facto
meomir

Odoslaťod meomir 14 Júl 2010 06:58

Takze vcera opat -2BI...

Myslim, ze jedina problematicka ruka bola s AA, kt. ak nezabudnem, tak dodam na rozbor.

Ostatok standard. Zial dostal som asi 3-4krat slowplay od supera s nutsom, neziskal skoro nic, ale mal som na tom nejaku stratu. Pripadne som musel foldovat, lebo sa vytvoril flush, pripadne straight na boarde a ja som tym padom nic nemal. Myslim, ze by som bol v zisku ale zial som splitoval 2krat velky bank...

Otazka, co robit?

Mame maniaka 45/4. viac ako 100hand history, brutalna CS (viem, ze dorovna vsetko a vsade)

Mame 2dvojice, pripadne TPTK, set. Dostaneme sa az na river, kde v banku mame 3$. Zial river vytvara mozny flush or straight. Super odrazu stavuje 0.5-1.5$, ostatol bol len dorovnanie.

Dorovnat , ci nedorovnat? Musim dorovnat 0.5-1.5$ do banku 4$. Je tam sanca, ze trafil len dvojicu, dva pary, pripadne nieco take.

1. na fold to nie je, na rerais to nie je, lebo strasi pravdepodobny flush or straight.

Vcera som mal vacsinou v takychto situaciach straty. Brutalne nelogicka stavka. Vcera som to dorovnaval, zial mali full-house, straight, flush -- zakazdym iny super...

1. super ma - caka, ze ho reraisnem a on da all-in, kt. uz musim dorovnat
2. super nema - ale je si vedomy, ze flush , usporiadany board tam poriadne strasi a pri pripadnej mojej stavke by musel foldnut

Vcera to bol len bod 1. zial
meomir

Odoslaťod tucniak 14 Júl 2010 10:42

dalsia rada- nauc sa niekde konvertovat hands do rozumneho formatu, toto skoro nikto cas cita nema ver mi :)
Obrázok používateľa
tucniak

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!