slemo69 napísal:otazka je ci sa toto vsetko oplati robit.
co tym myslis? Sak tie body zbieras subezne s hranim, cize ty nic ine "nerobis", iba hras. Navyse nemas ani ziadne casove obmedzenie. Staty sa daju posuvat v menu priamo pri stole, dole mas take zelene sipky ze "Rotate left" a "Rotate right"
Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with K K 1 fold, CO calls $0.02, Hero raises to $0.12, 2 folds, CO raises to $1.73 all in, Hero calls $1.61
Spoiler:
To ktory magor sa limpuje s AA???
Flop: ($3.49) A 9 A(2 players - 1 is all in)
Turn: ($3.49) 8(2 players - 1 is all in)
River: ($3.49) 6(2 players - 1 is all in)
Spoiler:
Final Pot: $3.49 CO shows A A (four of a kind, Aces) Hero shows K K (two pair, Aces and Kings) CO wins $3.32 (Rake: $0.17)
Jediny svetly moment, kde hrac, kt. vyzeral na dobre hrajuceho, spravi toto... Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 5 players The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with K A UTG calls $0.02, Hero raises to $0.10, 4 folds, UTG raises to $0.18, Hero raises to $0.78, UTG calls $0.51 all in
Flop: ($1.41) 6 3 T(2 players - 1 is all in)
Turn: ($1.41) 9(2 players - 1 is all in)
River: ($1.41) Q(2 players - 1 is all in)
Spoiler:
Final Pot: $1.41 UTG shows A Q (a pair of Queens) Hero shows K A (high card Ace) UTG wins $1.34 (Rake: $0.07)
Moj 2.pokus ho dostat Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 3 players The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $1.09 SB: $1.32 Hero (BB): $1.97
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with A J BTN calls $0.02, SB calls $0.01, Hero raises to $0.10, 1 fold, SB calls $0.08
prva ruka-stane sa kazdemu, standard, nema zmysel posielat, skoda Tvojho casu.
druha tiez standard, call blindbetu s A high ked mas odds a nejaku SD value je fit, turn tiez okej. bad beat, je to mantak a mas nad nim edge, tiez nema zmysel posielat.
skor ries ruky kde napr ne2nd barrelujes, lebo sa bojis,alebo nebetnes river ako bluff hoci super repuje super weak range, lebo sa bojis atd.to mas naozaj vyznam
1. Neviem, ci by som dorovnal s QQ ALL-in za 100bb. 2. Shortstacky -- all-in s 400$ s A9o, ked este 3ja su pred nim,bank je 15$,este nebola ziadna akcia, samozrejme dorovnany s QQ
to si iba zabudol reloadnut ci mas nejaku hranicu, na ktoru nechavas svoj stack klesnut a az potom reloadnes? Lebo takto sa okradas o dost vela BB v longrune, co sa ti potom moze nepriaznivo prejavit na winrate Navyse superom mozes davat o sebe klamne informacie (ja by som si ta napr. oznacil za fish, keby mas tolkoto pri stole ), a potom proti tebe budu hrat inak, ako by si ocakaval. Ale hlavny dovod je to, ze okradas sameho seba. Cize urcite by si si to mal reloadovat zakazdym, ked klesnes pod 100BB