73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod tucniak 18 Dec 2010 22:36

ja to otvorim, smiem?

meomir napísal:1,Ano v urcitom percente ruk callnem aj 3bet, hlavne ked je hrac zly v postflop hre.
2 ...ale flop bol z mojej strany jasny all-in...

ad1: a ty si tak dobry, ze dokazes OOP voci nerozmyslajucemu superovi ktory ako si napisal je calling machine fishka pri shallow stackoch uhrat tieto ruky do plusu? keby si 200 deep moze to byt ina pesnicka..

ad2: trafil si takmer totalny top toho co si mohol (neratam 2pair, trips ktore flopnes cca tak casto ako uvidis zlate prasa ;) , a pises ze je to jasny all-in.

ja sa pytam, preco?
smerujem k tomu, ze nieco ako par + oesd cek/shovujes proti hracom, ktori maju sirsiu range a teda mas aj nejaku moznost folding equity a hlavnym cielom je kapitalizacia dead money*-pri shovovani draws sa spoliehas najma na FE, dostat sa do ai a flipovat vs superov range/byt crushnuty nie je tvojim cielom.
*-ked mas calling station fishku dead money v pote nie su az tak dead

takze, ty ked tam shovnes tak vlastne chces ci nechces byt callnuty? Ako sa mu zmeni range ked cbetol (takyto board)? Nehladiac na to, ze on keby premysla, vela draws ti tam nedava(ragged board) a odhadne ta na made hands a bude ta callovat s uzsou range.

Dalsia vec je, ze musis uvazovat svoju range ako celok, ake ruky este takto budes prot nemu callovat a ako ich budes nasledne hrat? (kedze supera nevies donutit foldnut, je lepsie ked tvoj range nici jeho a dostavas sa do spotov, kde ho dominujes a ides ai, nie kde si dominovany alebo dufas vo flip, tolko moj pohlad.
Ked flopnes par asi nebudes velmi happy, ci chces sa stackovat?ako to teda vlastne je?

co sa tyka este preflop hry vs tento super, aku mas nanho vlastne vzorku ruk? totiz od 47/7 ci co to bolo defaultne ocakavam, ze ked je pasivny v pf raisovani, bude pasivny aj v 3betovani --->uzky silny range----> pokerstove na flope a vyssie polozene otazky..

skus sa imo odosobnit od staznosti a zamerat sa na myslienkove pochody :)
este k tvojim pokerstove vypoctom- davat mu do CALLING range na flope tvojho shovu len dve overs je znacne optimisticke co sa tyka studijnej hodnoty tejto ruky (tym myslim ze by si sa v diskusii mal odosobnit od vysledku -dobra otazka od chlpa s tym AA:) )
ale inak fajna fishka :Bravo:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod meomir 20 Dec 2010 09:16

Skusam shoty na NL20. Som este trochu scared money...
Ale zveriny sa tam robia... 3-bet s J2s a push na moj 4-bet... Ale moje AA to ustalo. :lol2:
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod meomir 20 Dec 2010 09:31

tucniak napísal:ja to otvorim, smiem?

co sa tyka este preflop hry vs tento super, aku mas nanho vlastne vzorku ruk? totiz od 47/7 ci co to bolo defaultne ocakavam, ze ked je pasivny v pf raisovani, bude pasivny aj v 3betovani --->uzky silny range----> pokerstove na flope a vyssie polozene otazky..

140hand som mal na neho.
meomir

Odoslaťod tucniak 20 Dec 2010 11:17

si nepisal nahodou ze to nl10 moc nebeatujes, ci? a lezies na nl20?moneyscared?
ja sa asi vzdavam, lebo nechapem uz fakt :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 20 Dec 2010 12:03

Veru, aj ja som troska prekvapeny z tych limitov, ked si sa sotva pred mesiacom stazoval, ze ti nevide ani jeden shot na nl10 :) ale tak gl anyway, aspon mas tuzbu zlepsovat sa :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod meomir 20 Dec 2010 12:17

tucniak napísal:si nepisal nahodou ze to nl10 moc nebeatujes, ci? a lezies na nl20?moneyscared?
ja sa asi vzdavam, lebo nechapem uz fakt :)

nl10 beatujem a BR sa vysplhal na NL20.

Podarilo sa mi prejist z NL5 na NL10. Dosiahol som asi cca 4-6BB/100 na NL10. Odohral som tak cca 20000hand. Mal som cas na poker. tak asi za 2.5tyzdna som to spravil.

(teraz som si vsimol , ze som dal minule len jeden graf, strana dozadu, kde som asi 7BI pod NEW ... tak nebolo to tak casto :) )

Neviem, ci by niekoho zaujimal taky report.

Na NL20 este mam trochu problem to tlacit do superov (nie celkom moneyscared, skorej opatrnost )... Viac opatrnejsie hram. Vcera som skusal shot. No na jednom stole som mal stat 7/6/1 (VPIP/PR/3Bet) po 200handach. Pozeram, co to za nita a kuknem a to ja :lol2:
meomir

Odoslaťod dzejkej 20 Dec 2010 12:38

meomir napísal:nie celkom moneyscared, skorej opatrnost

Tieto finty si prebral od politikov? :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod meomir 20 Dec 2010 12:45

dzejkej napísal:
meomir napísal:nie celkom moneyscared, skorej opatrnost

Tieto finty si prebral od politikov? :D

Tak prve shoty na novom limite
meomir

Odoslaťod dzejkej 20 Dec 2010 13:14

meomir napísal:Tak prve shoty na novom limite

Ja som to pochapil a je normalne byt moneyscared, len ma pobavilo to slovickarenie :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod meomir 21 Dec 2010 13:06

Vcera sa na NL20 "zadarilo" -3,5BI. (ked som si prehral hru, tak som neveril vlastnym ociam, co som dorabal...)

1. fatal chyba za viac ako 1BI. Mam postupku (co na tom ze hrozi full-house a flush... a super pushuje za 1BI )
2. Snazil som sa bluffnut CS: ja KQs na ruke, on 53o, board 783A2 (alebo nieco podobne, bez FD), dorovnal mi turn aj river == -0.5BI :wall:
3. Konecne doslo na ruku, all-in na turne, river -- superov 4-outer trafeny -1BI...

Tak som prepol na NL10 +3BI , takze som vcera skoncil na -37$ cca...
meomir

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!