Ableton's blog
Počet príspevkov: 39 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ableton's blog
Tak som sa rozhodol ze si aj ja zalozim vlastny blog.
Na zaciatok nieco o mne: mam 21 rokov a asi ako vela studentov aj ja som prisiel s pokrom do kontatku na internate. Tuto hru hram kratko - od oktobra 2009 a iba pre radost z hry - hravam NL2 a obcas PLO2 a som zatial na breakeven.
Este by som sem uviedol moje ciele:
- zdokonalit si hru na solidnu uroven - chcem sa stat vyhravajucim hracom na mikrolimitoch
- postupne prechadzat na vyssie limity(nikam sa neponahlam), predpokladam ze by som skoncil maximalne na NL25
Co som pre to zatial urobil:
- cital clanky z pokerstrategy.com, mam za sebou knihu od Phila Gordona
- sledoval posty hracov mikrolimitov na fore
- popozeral vacsinu videi na fore
-minuly tyzden som si nainstaloval PT3(zatial iba trial verziu , este uvazujem ci si to zakupim za 44USD alebo to vyriesi crack... )
Co urobim v buducnosti:
- budem citat clanky(a knihy) na fore a o strategii aj nadalej
Ciele typu musim odohrat 2k ruk kazdy tyzden som si nestanovil. Poker hram a aj budem hrat cisto pre zabavu, tzv. budem hrat ked na to budem mat cas a naladu.
Budem sem posielat handy ktore som nevedel ako spravne zahrat ako aj zaujimave situacie. Za pomoc vopred dakujem.
Na zaciatok nieco o mne: mam 21 rokov a asi ako vela studentov aj ja som prisiel s pokrom do kontatku na internate. Tuto hru hram kratko - od oktobra 2009 a iba pre radost z hry - hravam NL2 a obcas PLO2 a som zatial na breakeven.
Este by som sem uviedol moje ciele:
- zdokonalit si hru na solidnu uroven - chcem sa stat vyhravajucim hracom na mikrolimitoch
- postupne prechadzat na vyssie limity(nikam sa neponahlam), predpokladam ze by som skoncil maximalne na NL25
Co som pre to zatial urobil:
- cital clanky z pokerstrategy.com, mam za sebou knihu od Phila Gordona
- sledoval posty hracov mikrolimitov na fore
- popozeral vacsinu videi na fore
-minuly tyzden som si nainstaloval PT3(zatial iba trial verziu , este uvazujem ci si to zakupim za 44USD alebo to vyriesi crack... )
Co urobim v buducnosti:
- budem citat clanky(a knihy) na fore a o strategii aj nadalej
Ciele typu musim odohrat 2k ruk kazdy tyzden som si nestanovil. Poker hram a aj budem hrat cisto pre zabavu, tzv. budem hrat ked na to budem mat cas a naladu.
Budem sem posielat handy ktore som nevedel ako spravne zahrat ako aj zaujimave situacie. Za pomoc vopred dakujem.
- ableton
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Re: Ableton's blog
nech sa dari. Zalozenie blogu je urcite posun vpred
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
predpokladam ze by som skoncil maximalne na NL25
Preco len tam ? Verim, ze na NL25 si daj dalsie ciele, lebo vyhravajuci reg na NL25 nema daleko od vyhravajuceho rega vyssie, najma ak na svojej pokrovej ceste samemu sebe dokaze, ze vie na sebe makat a vzdelavat sa .
Odporucal by som radsej Holdem Manager ako PT3. Ja pouzivam HEM a som spokojny a vsimol som si, ze ludia aj tu na fore maju tendenciu viac frflat na PT3 ako na HEM . Si kupis small stakes ediciu, ziskas 2 licencie a pripadne sa mozes s niekym strihnut napoly a je to.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Najprv sem hodim moje staty - viem ze je to velmi mala vzorka ale snad ma nejaku vypovediacu hodnotu. Komentujte prosim tie cisla a graf. Dakujem.
- ableton
Komentujte to niekto
Ide mi o to, ze predtym nez sem budem postovat handy, by som chcel vediet vas nazor na tie cisla(teda nazory typu: napr. neraisuj tolko preflop, mas mizerny W at Showdown a podobne) - ten by mi pomohol viac zlepsovat hru(odhalit elementarne chyby) nez navod ako hrat tu ktoru handu. Dakujem.
Edit: jedna sa o NLHE2 6max
Ide mi o to, ze predtym nez sem budem postovat handy, by som chcel vediet vas nazor na tie cisla(teda nazory typu: napr. neraisuj tolko preflop, mas mizerny W at Showdown a podobne) - ten by mi pomohol viac zlepsovat hru(odhalit elementarne chyby) nez navod ako hrat tu ktoru handu. Dakujem.
Edit: jedna sa o NLHE2 6max
- ableton
ono to po 1800 rukách ako si povedal moc výpovednú hodnotu nemá ale už po tých pár rukách je WTSD takmer 35 dosť alarmujúce. To znamená že sa do showdownu dostávaš so slabými rukami, normál je 20-28%. A WSD rozhodne nemáš mizerné, máš ho veľmi nadpriemerné:D Ale najväčší leak bude tá červená, byť -5BI za necelých 2k rúk len v nonSD potoch je pomerne dosť
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
hm tak z kraja
1. 1800 ruk je nic su ludia co to daju za pol dna
2. pokial sa budes na poker pozerat tak ze hram 18/16 ale oni mi povedali ze 18/17 je lepsie, tak si mimo
3. To iste Won na SD-ti niekto moze povedat ze mas malo a ty vykuzlis zrazu viac?
4. Idealne cisla neexistuju vsetko zavisi od rangov ktore si schopny na urcitom stole za urcitych podmienok proti urcitym hracom a v urcitych situaciach hrat profitable.
a nie ze tam mas mat to a tam to..
nahraj 30k ruk a vrat sa s cislami
hlavne najdolezitejsie je dobre hrat styl passive/aggresive
ps: ked nieco postnes a nikto ti nepise tak prist s tym ze KOMENTUJTE TO NIEKTO je dost hlupe
1. 1800 ruk je nic su ludia co to daju za pol dna
2. pokial sa budes na poker pozerat tak ze hram 18/16 ale oni mi povedali ze 18/17 je lepsie, tak si mimo
3. To iste Won na SD-ti niekto moze povedat ze mas malo a ty vykuzlis zrazu viac?
4. Idealne cisla neexistuju vsetko zavisi od rangov ktore si schopny na urcitom stole za urcitych podmienok proti urcitym hracom a v urcitych situaciach hrat profitable.
a nie ze tam mas mat to a tam to..
nahraj 30k ruk a vrat sa s cislami
hlavne najdolezitejsie je dobre hrat styl passive/aggresive
ps: ked nieco postnes a nikto ti nepise tak prist s tym ze KOMENTUJTE TO NIEKTO je dost hlupe
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-ale nakoniec to niekto okomentoval
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
tucniak napísal:hlavne najdolezitejsie je dobre hrat styl passive/aggresive
niekto cital two plus two
Ableton: pocuvaj tucniaka, je to mudry chlapec. nahraj slusnu vzorku ruk (aspon tych 20K...ale cim viac tym lepsie), postni to a bude debata k veci
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
ableton ked budes mat nahranych 20k ruk a budes -200BI tak potom to sem postni a urcite vsetci ochotne poradia co mas v svojej hre zlepsit.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.