Adrian15 SNG blog
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Adrian15 SNG blog
castle lebo polovicu turnajov mam 5 dolarových tusim .
Mozno som zle pochopil výraz tableselectovanie ja pod tým pojmom rozumiem vyberať si stoly so slabšími hracmi , je to tak ?
Tak na ongame ked si pises poznámky pri hračoch tak sa ti zobarzujú hned v lobby ak chapes naco myslím .Potom hodim aj screen .
Ps na ongame sa deju zaujímavé veci zmizli 30, 50 tkove turnaje a teraz zmizol aj turnaj do ktoreho som sa regol . lol
Mozno som zle pochopil výraz tableselectovanie ja pod tým pojmom rozumiem vyberať si stoly so slabšími hracmi , je to tak ?
Tak na ongame ked si pises poznámky pri hračoch tak sa ti zobarzujú hned v lobby ak chapes naco myslím .Potom hodim aj screen .
Ps na ongame sa deju zaujímavé veci zmizli 30, 50 tkove turnaje a teraz zmizol aj turnaj do ktoreho som sa regol . lol
- Adrian1990
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
palo1973 napísal:-adrian tak postni tie vysledky za minuly rok zo 4k sngs,aspon si precvicis ako spravne orezavat obrazky
-inak ten tableselecting nejde ani mne moc do hlavy,som kukal prave tak traffic na no turbo je ubohy,inak pouzivas nejaky soft pri hre?
neskor to sem hodím , použivam PT3 a sharkscope a hlavne pisem strasne vela poznamok ohladom zisku a štýlu hrania
- Adrian1990
-ok cize ked vidis X regularov tak sa ani neprihlasis,kolko je priblizne to X?no ale ak je tak slaby traffic a ty este prisne tableselektujes tak si potom musis byt v podstate od rana do vecera v robote,aby si nieco zarobil nie?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-no tie poznamky su urcite najlepsia pomocka,hlavne ked mas na ne dostatok casu,co zrejme mas,pod sharkscope myslis sharkscope HUD?
-
Prave preto mi staci 30 tunajov za den ...
S tými x regularmi si zas nemysli ze ked sa prihlasia 2-3 tak si snimi uz nezahram ,zavisí to aj od iných ci hrat alebo nehrat .
Dobre , ale uz sa mi moc nechce rozoberat preco ongame a preco nie , proste ja som si to tak vybral a som spokojný ...
S tými x regularmi si zas nemysli ze ked sa prihlasia 2-3 tak si snimi uz nezahram ,zavisí to aj od iných ci hrat alebo nehrat .
Dobre , ale uz sa mi moc nechce rozoberat preco ongame a preco nie , proste ja som si to tak vybral a som spokojný ...
- Adrian1990
palo1973 napísal:-no tie poznamky su urcite najlepsia pomocka,hlavne ked mas na ne dostatok casu,co zrejme mas,pod sharkscope myslis sharkscope HUD?
nie HUD nefunguje tušim , sice som to uz skusal dávnejsie vseto ťukam cez mozillu
- Adrian1990
-no mne na ongame scope hud fungoval bez problemov
-
- skusil som a stale nejde , skusal si aj po novom uploade ?
- Adrian1990
-nemam teraz na ongame $$,ale hraval som na redkings pred cca 3-4 mesiacmi par HU sngs
-
No podla mna je site selection pre sngckara dost dolezita. Hravat 6 sngo non turbo stolov ako profesional (resp. sa zivit pokrom) je IMO malo (hourly rate). S trafficom bohuzial nic nenarobis, najma ked este zacnu okolo Teba tableselectovat . Ale asi je lepsie byt jednooky medzi slepymi ako grindit kazde percento na major strankach pri 15+ stoloch.
Co takto doplnit si objem 18man, 45man? Alebo Ti herna jednoducho neotvori viac stolov ako 6? (napr. FTP mi nechceli povolit viac ako 12, ze mam napisat na support...)
Anyhoo, GL & GG!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 47 hostí.