ako si spravit blog?
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
ako si spravit blog?
caute borci
chcel by som si aj ja na PokerPortali spravit nejaky ten skromny blog ale nie tu v diskusii ale priamo na Pokerportali, kliknem na blogy, kliknem na moj blog a teraz mi pise ze musim vypisat nasledujuce udaje a potom mam kliknut na vytvorit blog, lenze!!! ja tam ziadne tlacitko vytvorit blog nevidim .. .je chyba v mojom priehladaci alebo treba na to nejaky specificky postup? alebo je len tak dobre skryte?
chcel by som si aj ja na PokerPortali spravit nejaky ten skromny blog ale nie tu v diskusii ale priamo na Pokerportali, kliknem na blogy, kliknem na moj blog a teraz mi pise ze musim vypisat nasledujuce udaje a potom mam kliknut na vytvorit blog, lenze!!! ja tam ziadne tlacitko vytvorit blog nevidim .. .je chyba v mojom priehladaci alebo treba na to nejaky specificky postup? alebo je len tak dobre skryte?
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Re: ako si spravit blog?
old blogs are dead use the forum
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ok diky yegon
- Matej Zavacky
Matej Zavacky napísal:caute borci
bola tam chybicka, dikes za upozornenie, uz to funguje spravne a blog sa da vytvorit...
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
takze yegonko ma klamal!!! :-)
- Matej Zavacky
myslel som nie technicky dead ale moralne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.