Bajzik's Blog
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bajzik's Blog
Otázočka
Ako rozbehať Holdem Manager ? Mám ho nainštalovaný, spravenú databázu, spustený postgrsql, spravený alias na P****Stars, ukladanie histórie, už tam mám aj jeden súbor, ale keď ten priečinok nastavím a dám AutoImport, alebo Import Files, tak mi to nič nespraví, alebo keď som ingame v P****Stars, naskočí mi tabuľka kde je názov tablu, ale pri Hands mám 0, takisto pri importe, pritom je tam odohraných veľa handov.
Anyone to help ?
Ako rozbehať Holdem Manager ? Mám ho nainštalovaný, spravenú databázu, spustený postgrsql, spravený alias na P****Stars, ukladanie histórie, už tam mám aj jeden súbor, ale keď ten priečinok nastavím a dám AutoImport, alebo Import Files, tak mi to nič nespraví, alebo keď som ingame v P****Stars, naskočí mi tabuľka kde je názov tablu, ale pri Hands mám 0, takisto pri importe, pritom je tam odohraných veľa handov.
Anyone to help ?
-
Bajzik - Príspevky: 36
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Horsey7 napísal:http://holdemmanager.net/setup.html
Hmm díky moc. Keby som si neprečítal návod ako importovať z P****Stars nepýtam sa tých ktorým to ide
-
a ukladaju sa ti vobec handy ,mas to nastavene v PS clientovi ? Popripade tam kde zadavas cestu v HM na autoimport folder ,zaskrtni aj Subfolders.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
1. ak mas vistu mal by si mat vypnutu tusim kontrolu pouzivatelskych kont
2. a urcite mas aj pri tej ceste v PS klientovi zaskrtnutu fajku aby ukladalo ? (skontroluj ci ti vytvorilo txt v adresary C:/Users/*****/Historia/)
3. skontroluj ci mas najnovsiu verziu HM (stiahni update)
2. a urcite mas aj pri tej ceste v PS klientovi zaskrtnutu fajku aby ukladalo ? (skontroluj ci ti vytvorilo txt v adresary C:/Users/*****/Historia/)
-
buschle napísal:1. ak mas vistu mal by si mat vypnutu tusim kontrolu pouzivatelskych kont
2 , 3 mám určite, skúsim vypnúť tú kontrolu, dík za radu
-
tam potom uz naozaj nie je co , ak si nainstaloval postgre podla navodu tak PS ti musi importovat uplne bezproblemov.
Ak ti to nepojde skus este "Import from Folder" ci to to vobec naimportuje rucne. Potom vypni a zapni HM a v zalozke session si zvol svoj nick cez tlacitko "change" a mrkni ci tam mas tie handy.
a detail : este ma napadlo mas PS v anglictine ?
Ak ti to nepojde skus este "Import from Folder" ci to to vobec naimportuje rucne. Potom vypni a zapni HM a v zalozke session si zvol svoj nick cez tlacitko "change" a mrkni ci tam mas tie handy.
a detail : este ma napadlo mas PS v anglictine ?
-
ee v cestine
-
to bude chyba
-
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.